Nintendo Sector

Nintendo anuncia el tancament de l’eShop a Rússia

Nintendo anuncia el tancament de l’eShop a Rússia

Segons ha compartit Game Developer, Nintendo ha anunciat el tancament de l’eShop, a Rússia. La decisió s’ha comunicat mitjançant un correu electrònic enviat per part de Nintendo d’Europa i entrarà en vigor a partir del 31 de maig de 2023.

Aquesta decisió es produeix després que Nintendo decidís aturar els enviament de productes a Rússia a principis del 2022 i la suspensió posterior de les transaccions en rubles russos per part dels proveïdors de pagament, la qual cosa va portar al manteniment temporal de l’eShop de Nintendo al país.

Nintendo ha revelat ara la seva intenció de «liquidar» la seva filial russa i evitar les noves compres o l’ús de codis de descàrrega a l’eShop de Nintendo per part dels jugadors russos. El correu electrònic de Nintendo d’Europa deia: “A causa de les perspectives econòmiques, Nintendo d’Europa ha decidit liquidar les operacions de la seva filial russa. Com a part dels nostres esforços per complir amb els compromisos anteriors amb els nostres clients al mercat rus, la versió russa de l’eShop de Nintendo oferirà un servei limitat”.

A partir del 31 de maig de 2023, els clients russos existents amb un compte de Nintendo encara podran tornar a descarregar el contingut digital que han comprat anteriorment. No obstant això, ja no podran fer noves compres ni utilitzar codis de descàrrega a l’eShop de Nintendo a Rússia. Aquest servei limitat es mantindrà en el futur previsible. Finalment, per garantir la seguretat de la informació personal dels usuaris, Nintendo també ha anunciat que les dades de pagament vinculades als comptes de Nintendo, com ara els detalls de les targetes de crèdit i de PayPal, seran eliminades.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.