Nintendo Sector

Vanpool anuncia el seu tancament

Dia trist per als fans de Nintendo. En un anunci sorprenent, Vanpool ha declarat el seu tancament efectiu a partir del 31 de maig de 2023, avui mateix. La notícia ha sorprès tant als fans com als experts de la indústria, ja que Vanpool és amplament reconegut per les seves contribucions a la plataforma de jocs de Nintendo. El desenvolupador ha expressat gratitud pel suport rebut al llarg dels anys, però ha citat diverses circumstàncies com a raó de la seva dissolució.

Vanpool, coneguda per crear títols únics sota el paraigües de Nintendo, ha aconseguit una base de fans dedicada amb els seus jocs, incloent-hi l’aclamada sèrie Dillon’s Rolling Western i Freshly-Picked Tingle’s Rosy Rupeeland.

Volem expressar el nostre sincer agraïment pel suport continuat que hem rebut. No obstant això, a causa de diverses circumstàncies, hem pres la difícil decisió de dissoldre Vanpool a partir del 31 de maig de 2023.

Missatge a la web oficial de Vanpool

El tancament de Vanpool marca la fi d’una època per als fans de Nintendo, que esperaven amb expectació els projectes creatius del seu equip. El tancament de l’empresa ha despertat una onada de nostàlgia i admiració per les experiències úniques que van oferir als jugadors. La comunitat de jugadors s’ha abocat a les xarxes socials per expressar els seus bons records i afecte pel treball de Vanpool.

Els experts creuen que el tancament de Vanpool podria ser el resultat de canvis en les dinàmiques del mercat. Juntament amb una competència més intensa. Tot i que és sens dubte una pèrdua per a la comunitat de jugadors, també posa de manifest la naturalesa volàtil de la indústria i la necessitat d’adaptació constant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.