Ordinador PlayStation Xbox

Conan Exiles revela una nova temporada i un full de ruta

Funcom, el desenvolupador de Conan Exiles, ha anunciat el proper llançament d’una nova temporada d’actualitzacions de contingut i cosmètics de pagament per al joc. La temporada vinent, titulada «Age of War», introduirà una narrativa centrada en una invasió militar a gran escala de les Terres Exiliades per part d’un antic imperi.

La temporada Age of War estarà composta per tres grans actualitzacions, cada una d’elles acompanyada d’un Battle Pass que oferirà una gamma de cosmètics. La història desplaçarà l’atenció de l’encanteri al ferro, mentre els jugadors naveguen pels desafiaments que l’imperi invasor porta amb ell, amb l’objectiu de saquejar les terres en cerca d’or.

La temporada anterior, Age of Sorcery, va introduir una gran quantitat d’actualitzacions de contingut gratuït en menys d’un any. Aquestes actualitzacions inclouen el sistema d’encanteri, una remodelació de la construcció, una revisió dels atributs, nous encontres, la formació de gòlems, nous personatges i històries, i una reestructuració del sistema de Jornada. Amb el proper pla d’Age of War, els jugadors podran tenir una vista prèvia del que està per venir.

En el primer capítol d’Age of War, els jugadors podran recollir tresors de diverses localitzacions i exhibir-los en la seva pròpia arca privada. A més, tindran l’oportunitat de crear i personalitzar el seu propi emblema de clan, que es podrà mostrar en pancartes i escuts.

Després del llançament del primer capítol, es faran importants afegiments a Conan Exiles. La temporada culminarà amb un assalt jugador contra entorn, on els jugadors tindran l’oportunitat de lluitar contra la invasió. Tot i que aquestes són les característiques més destacades que s’esperen en l’Age of War, Funcom ha insinuat que hi ha més sorpreses en preparació que es revelaran en un moment posterior.

El primer capítol de Conan Exiles: Age of War està programat per al llançament el 22 de juny, i estarà disponible a les plataformes de PC, PlayStation 4, Xbox X|S, Xbox One i Xbox Game Pass. Els jugadors podran gaudir del nou contingut i experimentar els desafiaments que porta l’imperi invasor mentre s’immersen en aquest últim capítol del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.