PlayStation

Move or Die celebra el seu 7è aniversari amb una actualització per PlayStation 4

Move or Die celebra el seu 7è aniversari amb una actualització per PlayStation 4

Move or Die celebra un gran avenç amb el llançament de la seva nova actualització per PlayStation 4, titulada «7 Years Old & Kicking Adventure!». Aquest esdeveniment d’aniversari presenta versions envellides de quatre estimats personatges de Move or Die: Viking, Count, Zombi i Chicken. No us deixeu enganyar per les arrugues, aquests personatges experimentats encara tenen l’agilitat per superar als més joves!

A més de les revifades nostàlgiques dels personatges, l’actualització 7 Years Old & Kicking Adventure aporta trucs i desafiaments nous per mantenir actius els jugadors. Introdueix dos personatges addicionals. Els jugadors poden interactuar amb la barra de «Deute Comunitari» mitjançant el joc i les seves contribucions, desbloquejant bonificacions i recompenses al llarg del camí.

Move or Die no és només el títol del joc, sinó una regla fonamental: els jugadors que no es moguin veuran com la seva barra de salut disminueix ràpidament. El joc de festa d’altíssima energia enfronta amics en una sèrie de minijocs en constant canvi, que giren cada 20-30 segons. Cada desafiament té el seu propi disseny de nivell absurd i conjunt de regles, perfecte per a hores de rialles i diversió intensa que posa a prova l’amistat. Els jugadors victoriosos guanyen disfresses dels personatges, modificadors de joc «Mutator» que alteren dràsticament com es juguen els minijocs i fins i tot més modes de joc estrafolaris. Quan els jugadors acaben de lluitar contra amics al sofà, poden connectar-se en línia i desafiar altres jugadors per veure qui abandonarà primer.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.