Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

CONVERGENCE: A League of Legends Story s’estrenarà el 23 de maig

Riot Forge i Double Stallion Games anuncien el llançament de CONVERGENCE: A League of Legends Story, el nou joc de plataformes d’acció en 2D que estarà disponible en diverses plataformes a partir del 23 de maig de 2023.

El tràiler de la història ha estat presentat recentment, revelant que el popular campió de League of Legends, Ekko, serà el protagonista del joc. Els jugadors tindran l’oportunitat d’explorar el món de Zaun amb Ekko, un jove inventor capaç de manipular el temps amb el seu enginyós dispositiu. L’aventura d’Ekko el portarà a descobrir les conseqüències de manipular el temps en una trama plena de sorpreses i emocions.

El joc, desenvolupat per Double Stallion Games, presenta un estil artístic impressionant, i una mecànica de combat tensa i dinàmica que promet mantenir els jugadors enganxats. A més, gràcies a l’habilitat d’Ekko per viatjar a través de l’espai-temps, els jugadors tindran l’oportunitat d’explorar de manera única el món de Zaun.

CONVERGENCE: A League of Legends Story estarà disponible per a Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i PC a través de Steam, GOG i l’Epic Games Store.