Nintendo PlayStation

Nous detalls sobre el primer volum de irem Collection

Tal com ja vam anunciar, Tozai Games i ININ s’han unit per llançar irem Collection, una sèrie de jocs arcade japonesos que estaran disponibles a les plataformes de jocs modernes de tot el món. La col·lecció inclou alguns dels jocs d’acció més emblemàtics com R-TYPE, Air Duel i Hammerin’ Harry, i és la primera vegada que molts d’aquests jocs estaran disponibles en plataformes de consoles modernes, o en format físic.

Les edicions limitades de la col·lecció irem Vol.1 inclouen Image Fight, Image Fight II i X-Multiply, un disseny exclusiu de full de títol i un manual en anglès i estan limitades a 4.000 còpies numerades individualment per a Nintendo Switch i 1.500 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu base de 34,99 euros.

  • L’edició de col·leccionista emmarcarà els jocs i els completarà amb les seves inigualables bandes sonores originals, així com objectes de col·leccionisme físics per aprofundir encara més:
  • La caixa de col·leccionista prèmium es realitzarà en format 4:3 com a homenatge a la proporció de pantalla en aquell moment. La qualitat d’impressió i el tancament magnètic recullen tots els articles d’una manera adequadament exclusiva.
  • Les bandes sonores originals es duran a terme en 3 CD situats en un Digifile. El format dóna espai a cada joc i la seva música inigualable.
  • Un compendi visual inclourà antecedents sobre els jocs, la seva història, inclourà coneixements únics i dissenyarà nivells i personatges, des de sprites de píxels fins a art conceptual.
  • Una moneda de col·leccionista en una caixa separada farà un altre bon enllaç entre els diferents volums de la col·lecció irem. El disseny està inspirat en monedes arcade clàssiques i inclou no només logotips i elements clau de les imatges dels jocs.
  • Un paquet Retro Print completarà la col·lecció. Al costat de les reimpressions de fulletons d’aleshores que ara s’estan localitzant per primera vegada a l’anglès, hi haurà reproduccions mini-DIY a l’estil de la caixa del joc de NES, un adhesiu de marquesina, una làmina que captura l’ambient dels dissenys de panells de llum arcade i pòsters que mostren la clau en una mida impressionant.
  • Estaran limitats a 2.000 còpies numerades individualment per a Nintendo Switch i 999 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu de 89,99 € / 89,99 $.

Amb el volum 1, Strictly Limited Games oferirà paquets d’edicions limitades i de col·leccionista, inclosos els propers volums de l’1 al 5 de la col·lecció irem en un estoig dissenyat exclusivament. El paquet d’edició limitada estarà limitat a 3.000 còpies numerades individualment per a Nintendo Switch i 1.000 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu de 159,99 € / 159,99 $ i el paquet d’edició de col·leccionista a 1.000 per a Nintendo Switch i 500 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu de 429,99 euros.