Nintendo PlayStation

Nous detalls sobre el primer volum de irem Collection

Tal com ja vam anunciar, Tozai Games i ININ s’han unit per llançar irem Collection, una sèrie de jocs arcade japonesos que estaran disponibles a les plataformes de jocs modernes de tot el món. La col·lecció inclou alguns dels jocs d’acció més emblemàtics com R-TYPE, Air Duel i Hammerin’ Harry, i és la primera vegada que molts d’aquests jocs estaran disponibles en plataformes de consoles modernes, o en format físic.

Les edicions limitades de la col·lecció irem Vol.1 inclouen Image Fight, Image Fight II i X-Multiply, un disseny exclusiu de full de títol i un manual en anglès i estan limitades a 4.000 còpies numerades individualment per a Nintendo Switch i 1.500 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu base de 34,99 euros.

  • L’edició de col·leccionista emmarcarà els jocs i els completarà amb les seves inigualables bandes sonores originals, així com objectes de col·leccionisme físics per aprofundir encara més:
  • La caixa de col·leccionista prèmium es realitzarà en format 4:3 com a homenatge a la proporció de pantalla en aquell moment. La qualitat d’impressió i el tancament magnètic recullen tots els articles d’una manera adequadament exclusiva.
  • Les bandes sonores originals es duran a terme en 3 CD situats en un Digifile. El format dóna espai a cada joc i la seva música inigualable.
  • Un compendi visual inclourà antecedents sobre els jocs, la seva història, inclourà coneixements únics i dissenyarà nivells i personatges, des de sprites de píxels fins a art conceptual.
  • Una moneda de col·leccionista en una caixa separada farà un altre bon enllaç entre els diferents volums de la col·lecció irem. El disseny està inspirat en monedes arcade clàssiques i inclou no només logotips i elements clau de les imatges dels jocs.
  • Un paquet Retro Print completarà la col·lecció. Al costat de les reimpressions de fulletons d’aleshores que ara s’estan localitzant per primera vegada a l’anglès, hi haurà reproduccions mini-DIY a l’estil de la caixa del joc de NES, un adhesiu de marquesina, una làmina que captura l’ambient dels dissenys de panells de llum arcade i pòsters que mostren la clau en una mida impressionant.
  • Estaran limitats a 2.000 còpies numerades individualment per a Nintendo Switch i 999 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu de 89,99 € / 89,99 $.

Amb el volum 1, Strictly Limited Games oferirà paquets d’edicions limitades i de col·leccionista, inclosos els propers volums de l’1 al 5 de la col·lecció irem en un estoig dissenyat exclusivament. El paquet d’edició limitada estarà limitat a 3.000 còpies numerades individualment per a Nintendo Switch i 1.000 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu de 159,99 € / 159,99 $ i el paquet d’edició de col·leccionista a 1.000 per a Nintendo Switch i 500 cadascuna per a PS4 i PS5, a un preu de 429,99 euros.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content