Sector

Final Fantasy Pixel Remaster supera els 2 milions d’unitats venudes

Square Enix ha anunciat que Final Fantasy Pixel Remaster ha superat els dos milions d’unitats enviades i descarregades a tot el món. La sèrie, que inclou Final Fantasy I a VI, es va llançar inicialment a Steam, dispositius iOS i Android el 2021 i el 2022, abans d’arribar a Nintendo Switch i PlayStation 4 aquest any.

La sèrie Pixel Remaster ofereix una combinació de disseny retro amb millores modernes per a la qualitat de vida. Els fans dels jocs originals poden gaudir de la mateixa experiència màgica amb visuals i jugabilitat millorades. Les versions remasteritzades han estat elogiades per la seva fidelitat als clàssics i per afegir noves funcionalitats per millorar l’experiència del jugador.

Tots els sis títols de la sèrie Pixel Remaster es poden comprar individualment o com a paquet complet a la PlayStation Store, Nintendo eShop, Steam, l’App Store, Google Play i l’Amazon App Store. La sèrie ha aconseguit seguidors arreu del món, amb fans esperant amb entusiasme el llançament de cada nou joc.

Square Enix no ha revelat les xifres de vendes específiques per a cada plataforma o joc de la sèrie. No obstant això, l’anunci indica que la sèrie Pixel Remaster ha estat ben rebuda i continua generant interès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.