Sector

Final Fantasy Pixel Remaster supera els 2 milions d’unitats venudes

Square Enix ha anunciat que Final Fantasy Pixel Remaster ha superat els dos milions d’unitats enviades i descarregades a tot el món. La sèrie, que inclou Final Fantasy I a VI, es va llançar inicialment a Steam, dispositius iOS i Android el 2021 i el 2022, abans d’arribar a Nintendo Switch i PlayStation 4 aquest any.

La sèrie Pixel Remaster ofereix una combinació de disseny retro amb millores modernes per a la qualitat de vida. Els fans dels jocs originals poden gaudir de la mateixa experiència màgica amb visuals i jugabilitat millorades. Les versions remasteritzades han estat elogiades per la seva fidelitat als clàssics i per afegir noves funcionalitats per millorar l’experiència del jugador.

Tots els sis títols de la sèrie Pixel Remaster es poden comprar individualment o com a paquet complet a la PlayStation Store, Nintendo eShop, Steam, l’App Store, Google Play i l’Amazon App Store. La sèrie ha aconseguit seguidors arreu del món, amb fans esperant amb entusiasme el llançament de cada nou joc.

Square Enix no ha revelat les xifres de vendes específiques per a cada plataforma o joc de la sèrie. No obstant això, l’anunci indica que la sèrie Pixel Remaster ha estat ben rebuda i continua generant interès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content