Ordinador

Core Keeper estrena l’actualització «Paws & Claws»

Core Keeper estrena l’actualització «Paws & Claws»

Core Keeper, el popular joc d’aventura en sandbox, ha llançat la seva última actualització de contingut titulada «Paws & Claws». L’actualització, disponible per a descarregar avui mateix, porta una sèrie de funcionalitats al joc, incloent-hi mascotes, un nou Mode Creatiu, música dels populars títols independents Stardew Valley i Valheim, i diverses funcions sol·licitades per la comunitat.

Un dels punts forts més destacats de l’actualització és la introducció de les mascotes a Core Keeper. Ara els jugadors poden descobrir i cuidar una varietat de mascotes adorables. El subbioma «Prat» serveix com a entorn perfecte per explorar amb mascotes. Aquests companys es poden alimentar i entrenar, per aprendre noves habilitats. També posseeixen habilitats de combat úniques que els jugadors poden utilitzar en les batalles contra diverses criatures del joc. A més, els jugadors poden interactuar amb animals de granja per obtenir materials útils com llet, llana i altres.

Altres novetats

L’actualització també introdueix el molt esperat Mode Creatiu, que ofereix als jugadors una experiència de construcció sense pressa. Aquest mode permet als jugadors desplegar la seva creativitat i construir les seves bases subterrànies de somni sense necessitat de recopilar recursos o defensar-se d’enemics.

Els amants de la música estaran encantats de saber que la música jugable dels populars jocs independents Stardew Valley i Valheim s’ha incorporat a Core Keeper. Els jugadors poden descobrir partitures musicals dins del món del joc i utilitzar instruments com el nou conjunt de bateries i el piano, juntament amb el repertori existent d’instruments musicals totalment jugables, per crear la seva pròpia banda subterrània.

En resposta als comentaris de la comunitat, Core Keeper ara inclou diverses funcionalitats sol·licitades pels membres de la comunitat. Això inclou la rotació d’objectes, mecàniques de combat millorades, un galleda per transportar líquids i un nou material de vidre que ofereix efectes de llum refractius i opcions de pintura.

Fredrik Präntare, el director executiu i director creatiu de Pugstorm, va expressar la seva emoció sobre l’actualització, afirmant que és l’actualització més adorable i emocionant fins ara. Va esmentar la satisfacció per treballar en l’actualització i la increïble resposta dels fans després del llançament del tràiler que mostra les mascotes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.