Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Wired Productions presenta “The Little Soldier Who Dared”

Wired Productions i Rogue Sun han anunciat l’estrena de «The Little Soldier Who Dared», una aventura animada narrada per Stephen Fry. Servint com a preqüela del tan esperat joc d’aventura i trencaclosques, Tin Hearts. The Little Soldier Who Dared ja està disponible per a la visualització a YouTube, i una versió d’audiollibre gratuïta també arribarà a Spotify.

Narrat per Stephen Fry, The Little Soldier Who Dared proporciona una història de fons per al proper videojoc Tin Hearts. El conte segueix Albert, un inventiu fabricant de joguines de l’època victoriana, i la seva filla Rose, mentre s’embarquen en un viatge cap a una convenció de fabricants de joguines per mostrar les seves creacions i assistir a una reunió crucial que podria determinar el seu destí. Sense que Albert ho sàpiga, les seves joguines posseeixen qualitats especials que aviat es revelaran. L’animació compta amb la veu de Stephen Fry, un guió escrit per Kostas Zarifis i Mike Faraday, art a càrrec de Taufiq Permana, animació de Thor Hayton, i so i música de Matthew Chastney.

Un projecte especial

Kostas Zarifis, fundador i director gerent de Rogue Sun, va expressar la seva emoció pel projecte: “Haver col·laborat prèviament amb Stephen Fry durant el desenvolupament de Fable a Lionhead Studios, sempre hem imaginat ampliar la història de Tin Hearts. Quan el nostre editor va suggerir crear una història de preqüela que incorporés audiollibres i animació, ens vam enamorar de la idea immediatament. Wired Productions va proposar Stephen Fry com a talent vocal, el que ens va semblar increïble, però potser massa ambiciós. No obstant això, en pocs dies vam saber que Stephen estava entusiasmat de participar i fins i tot va acordar gravar durant un cap de setmana de descans de les seves filmacions a Los Angeles. Ha estat una experiència surrealista i emocionant, i ens sentim extremadament afortunats de comptar amb la participació de Stephen”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Tin Hearts arriba finalment a PC, PlayStation, Xbox i el núvol - Nou Joc

    10/05/2023

    […] setmana passada, Tin Hearts també va presentar una història animada, narrada per Stephen Fry. En celebració del llançament del joc, Aisha Vaughan i Kieron Pepper, en […]

Els comentaris estan tancats.