Ordinador

The Arcade Crew i Tako Boy Studios anuncien Cross Blitz

The Arcade Crew i Tako Boy Studios anuncien Cross Blitz

The Arcade Crew i Tako Boy Studios han anunciat conjuntament el seu pròxim joc Cross Blitz. Amb la intenció de llançar-se en accés anticipat per a PC més endavant aquest any, Cross Blitz ofereix als jugadors un combat estratègic en torns, així com un desafiament separat de tipus roguelite per a una rejugabilitat millorada.

Cross Blitz introdueix els jugadors en un món de contes protagonitzats per herois de dimensions majúscules, cadascun amb el seu propi estil de joc i habilitats úniques. El joc combina partides de cartes frenètiques amb un viatge èpic a través d’una campanya argumental i un mode roguelite. El recentment publicat tràiler d’anunci ofereix un tast d’ambdós modes, mostrant la jugabilitat fascinant del joc.

La campanya per a un sol jugador de Cross Blitz porta els jugadors en viatges individuals amb herois encantadors, submergint-los en una experiència de RPG basada en torns i combat amb cartes. A mesura que els jugadors exploren l’illa Crossdawn, s’enfrontaran a personatges memorables, descobriran secrets i desbloquejaran noves habilitats. Mitjançant l’enginy en les batalles, la creació de cartes i l’adaptació de les seves baralles als estils de lluita preferits, els jugadors podran superar desafiaments i accedir a noves regions. Amb més de 30 hores de jugabilitat, Cross Blitz promet una aventura captivadora en un món de píxels bellament creat.

A més de la campanya, Cross Blitz inclou un mode separat anomenat «Tusk Tales». Aquest desafiament roguelite porta els jugadors a recórrer un mapa d’illa en constant canvi, oferint experiències de jugabilitat altament rejugables. Els jugadors poden triar mercenaris únics, ampliar el seu arsenal i enfrontar-se a oponents cada vegada més difícils. El mode també ofereix eleccions formatives en llocs únics, que poden influir en el resultat de l’aventura.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.