Ordinador

The Arcade Crew i Tako Boy Studios anuncien Cross Blitz

The Arcade Crew i Tako Boy Studios han anunciat conjuntament el seu pròxim joc Cross Blitz. Amb la intenció de llançar-se en accés anticipat per a PC més endavant aquest any, Cross Blitz ofereix als jugadors un combat estratègic en torns, així com un desafiament separat de tipus roguelite per a una rejugabilitat millorada.

Cross Blitz introdueix els jugadors en un món de contes protagonitzats per herois de dimensions majúscules, cadascun amb el seu propi estil de joc i habilitats úniques. El joc combina partides de cartes frenètiques amb un viatge èpic a través d’una campanya argumental i un mode roguelite. El recentment publicat tràiler d’anunci ofereix un tast d’ambdós modes, mostrant la jugabilitat fascinant del joc.

La campanya per a un sol jugador de Cross Blitz porta els jugadors en viatges individuals amb herois encantadors, submergint-los en una experiència de RPG basada en torns i combat amb cartes. A mesura que els jugadors exploren l’illa Crossdawn, s’enfrontaran a personatges memorables, descobriran secrets i desbloquejaran noves habilitats. Mitjançant l’enginy en les batalles, la creació de cartes i l’adaptació de les seves baralles als estils de lluita preferits, els jugadors podran superar desafiaments i accedir a noves regions. Amb més de 30 hores de jugabilitat, Cross Blitz promet una aventura captivadora en un món de píxels bellament creat.

A més de la campanya, Cross Blitz inclou un mode separat anomenat «Tusk Tales». Aquest desafiament roguelite porta els jugadors a recórrer un mapa d’illa en constant canvi, oferint experiències de jugabilitat altament rejugables. Els jugadors poden triar mercenaris únics, ampliar el seu arsenal i enfrontar-se a oponents cada vegada més difícils. El mode també ofereix eleccions formatives en llocs únics, que poden influir en el resultat de l’aventura.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content