Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Realms of Ruin, un nou joc de estratègia de Warhammer

Inspirat en el popular joc de taula de Games Workshop i ambientat en l’univers de Warhammer Age of Sigmar, Realms of Ruin ofereix extenses modalitats de joc. Estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S, així com a PC a través de Steam i Epic Games Store.

La campanya d’un jugador, coescrita per Gavin Thorpe, porta els jugadors en un viatge de supervivència desesperat. Els jugadors comandaran els Stormcast Eternals, els campions celestials de les forces de l’Ordre, mentre defensen el recinte fortificat d’Harkanibus dels atacs incessants dels Orruk Kruleboyz. La campanya segueix Sigrun, la líder del destacament dels Stormcast Eternals, mentre s’aventura als pantans de Ghur per descobrir una misteriosa font de poder.

Realms of Ruin promet batalles dinàmiques en temps real en les quals cap batalla és igual a l’altra. Els jugadors poden conquerir el regne utilitzant una varietat d’unitats poderoses i millorant les seves forces a través d’arbres tecnològics especialitzats. Gestionar la guerra en diversos fronts és crucial, i capturar Conductes Arcanes situades estratègicament proporcionarà recursos i obrirà el camí cap a la victòria.

Per als qui busquen competició en línia, el joc ofereix modes multijugador amb joc creuat entre plataformes, incloent-hi batalles 1 contra 1 i 2 contra 2. Els jugadors poden participar en partides casuals o en partides classificades i competitives per demostrar la seva habilitat estratègica i esdevenir els governants de Ghur.

Amb l’objectiu de proporcionar un esquema de control intuïtiu, el joc ha introduït «DirectStep», dissenyat específicament per a jugadors que facin servir comandament. Aquesta característica innovadora permet una immediatesa tàctica, permetent als jugadors canviar de cicle entre esquadrons, donar ordres i enfrontar-se als enemics de manera fluida.

Aviat es llançarà una versió beta oberta de Realms of Ruin. Es recomana als jugadors registrar el seu interès per ser dels primers a experimentar el joc de primera mà. Pròximament, s’informaran més detalls sobre la beta, incloent-hi les dates.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War disponible gratuïtament a Steam - Nou Joc

    25/05/2023

    […] Anunciat Realms of Ruin, un nou joc de estratègia de Warhammer […]

Els comentaris estan tancats.