Nintendo PlayStation

Cuphead mostra una nova edició limitada

Una nova edició limitada del popular joc Cuphead ja està disponible per a reservar per a PlayStation 4 i Nintendo Switch. La versió comercial de Cuphead Limited Edition està prevista que es llanci el 20 de juny a botigues de tot el món. Més informació a la pàgina web de Meridiem Games. Falta veure si la versió de Xbox One també arribarà al nostre territori.

Cuphead és un clàssic joc d’acció de correr i disparar que se centra principalment en batalles de caps de final. Els visuals i l’àudio del joc estan inspirats en les caricatures dels anys 30. Van ser creats amb tècniques tradicionals de cel·luloid dibuixat a mà, fons d’aquarel·la i gravacions de jazz originals.

La versió limitada de Cuphead arriba amb una figura exclusiva de Ms. Chalice, l’expansió Delicious Last Course, sis cartes de col·leccionista, una targeta, i art interior exclusiu de Studio MDHR. Els fans poden veure la versió comercial de l’edició limitada de Cuphead en el següent tràiler.

Des que es va llançar el 2017, Cuphead s’ha convertit en un nom de referència. Venent més de 12 milions d’exemplars a tot el món i fins i tot donant lloc a la seva pròpia sèrie de Netflix.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.