Mòbil

Dante prendrà el protagonisme a Street Fighter: Duel

Street Fighter: Duel, el joc per a mòbils de rol autoritzat per Capcom, ha anunciat un esdeveniment de col·laboració amb Devil May Cry. Aquest esdeveniment atorgarà als jugadors l’oportunitat de desbloquejar a Dante i utilitzar el seu poder per lluitar contra els enemics.

Durant l’esdeveniment, els jugadors podran participar en diferents tasques i missions per obtenir pedres d’ànima dimoni, que podran canviar per recompenses exclusives a la Botiga Nico. També podran guanyar estrelles dimoni, que es poden utilitzar per millorar els seus mòduls i augmentar el seu poder.

A més, hi haurà classificacions individuals i de gremis. Els jugadors rebran recompenses addicionals en funció de les seves classificacions al final de cada desafiament.

Dante és un personatge únic i complex que pot transformar-se en un poderós dimoni i causar un gran dany als enemics. Els jugadors també podran intercanviar les seves habilitats súper i passives segons la forma de Dante. Cosa que els permetrà personalitzar el seu estil de joc.

L’esdeveniment de col·laboració «Invasió del Dimoni» tindrà lloc de l’11 al 24 de maig, i estarà disponible en anglès, francès, espanyol, alemany i portuguès a l’App Store i a Google Play.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.