Nintendo PlayStation Xbox

Cyber Citizen Shockman arriba finalment a Occident

Ratalaika Games i Shinyuden s’han unit per oferir als jugadors un regal nostàlgic amb el llançament de Cyber Citizen Shockman. Aquest títol icònic, anteriorment exclusiu de PC Engine al Japó, finalment ha arribat a occident, a Nintendo Switch, PlayStation, i Xbox.

Cyber Citizen Shockman és un joc d’acció i plataformes arcade que presenta dos personatges principals, un noi i una noia. Amb diverses millores i 18 nivells plens d’acció, proporcionant als jugadors diverses rutes per explorar. Durant el camí, els jugadors tindran l’oportunitat de desbloquejar diverses millores.

Per millorar l’experiència global, Cyber Citizen Shockman inclou una galeria d’art, que permeten als jugadors aprofundir en els aspectes visuals del joc. A més, ofereix funcions pràctiques com el rebobinat i l’avanç ràpid, que permeten als jugadors navegar per seccions difícils amb facilitat. Per a una major comoditat, el joc inclou punts de guardat. Igualment, els jugadors poden optar per un filtre CRT, que emula l’aspecte clàssic pixelat dels jocs d’arcade retro.

Ben aviat compartirem una ressenya del joc!