Ordinador

Never Grave promet una experiència metroidvania variada i cooperativa

Pocket Pair ha anunciat el llançament del seu darrer joc, Never Grave: The Witch and The Curse. Desenvolupat internament per Frontside 180 Studio, el joc ja es pot afegir a la llista de desitjos de Steam.

Never Grave és un joc d’acció en 2D que s’inspira en el gènere metroidvania, amb elements roguelike. Els jugadors hauran de lluitar contra enemics en calabossos generats procedimentalment, superar obstacles i esforçar-se per derrotar caps poderosos. Una de les característiques úniques del joc és el sistema de possessió basat en barrets. El qual permet als jugadors controlar enemics i desenvolupar les seves pròpies estratègies de combat. A més, el creixement del personatge es destaca a través de la construcció i la creació d’objectes, oferint així experiències de combat més tàctiques.

Un aspecte destacat de Never Grave és la seva funcionalitat multijugador, que permet que fins a quatre jugadors cooperin i explorin junts les profunditats del calabós, fomentant una experiència de joc col·laborativa.

Finalment, coincidint amb el llançament de la pàgina de Steam del joc, s’ha publicat un tràiler que mostra l’art i el món de Never Grave: The Witch and The Curse.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content