Jocs en català Nintendo

The Legend of Zelda: Twilight Princess rebrà una traducció al català

Zelda en Català ha anunciat una gran notícia per als fans de la franquícia de Nintendo: la traducció al català de Twilight Princess, una de les entregues més populars de la franquícia.

El projecte de traducció va ser iniciat per un grup de fans, per la necessitat de tenir Twilight Princess en la nostra llengua. Després de mesos de feina, s’ha anunciat el progrés de la traducció d’aquest títol. A més de Zelda en Català, també hi participen Projecte Ce Trencada i Nintenhype.cat.

Twilight Princess és un joc d’aventures i acció que va ser originalment llançat a Wii i Game Cube el 2006. El jugador assumeix el paper d’en Link, el protagonista de la sèrie, i ha de combatre les forces del mal que han envaït el regne de Hyrule. El 2016, el joc va rebre una versió HD per a Wii U.

Ara, gràcies al treball dels fans, els jugadors podran gaudir d’aquesta experiència en català. La traducció serà lliure i gratuïta per a qualsevol persona que vulgui descarregar-la i instal·lar-la en el seu joc.

Zelda en Català ha assegurat que està treballant en altres projectes de traducció per a altres jocs de la sèrie. La notícia ha estat rebuda amb entusiasme per part de la comunitat, que han agraït el seu esforç i dedicació.