Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dark Quest 3 tira els daus i es llança a Steam i consoles

Dark Quest 3 s’estrena avui oficialment en múltiples plataformes després d’un any en accés anticipat. Desenvolupat per Brain Seal, el joc ara està disponible a Steam, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch.

A Dark Quest 3, als jugadors se’ls encomana la tasca de reunir un equip de dotze herois diversos i aventurar-se per a derrotar un malvat bruixot. El viatge implica conquerir cada masmorra, navegant estratègicament per superar reptes basats en cartes, evitar trampes, superar monstres i cercar tresors valuosos. Quan s’enfronten a la batalla, els jugadors participen en enfrontaments tàctics per torns, emprant una àmplia gamma d’encanteris, objectes i habilitats per a obtenir avantatge.

La transició del joc de l’accés anticipat a la seva versió 1.0 marca una fita significativa per als desenvolupadors. Dark Quest 3 ara esdevé accessible per a una audiència més ampla. Incloent-hi els usuaris de Steam, així com els jugadors de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch. El joc es pot adquirir per 17,99 euros.

Sobre el joc

La narrativa de Dark Quest 3 gira al voltant de l’ascens d’un bruixot àvid de poder i màgia caòtica en el reialme oriental. En un missatge de l’Ancestral, s’insta als jugadors a adoptar el paper de herois i emprendre una aventura perillosa per a salvar la terra. L’Ancestral fa èmfasi en la importància de l’equip de treball, els reptes imminent que s’afrontaran i la necessitat de forjar noves aliances per a tenir possibilitats contra el formidable bruixot.

Les característiques clau del joc inclouen una llista de dotze herois i més de 60 monstres únics. Aventures i escenaris de combat generats procedimentalment. Així com una experiència roguelite on els jugadors formen un grup de herois i lluiten per a sortir victoriosos contra tota adversitat. Amb 13 àrees diferents per explorar i més de 150 cartes d’aventura per trobar, els jugadors han de navegar pel món de manera estratègica, lluitant per arribar al castell del caos per a enfrontar-se al bruixot i la seva màgia fosca.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content