Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dark Quest 3 tira els daus i es llança a Steam i consoles

Dark Quest 3 tira els daus i es llança a Steam i consoles

Dark Quest 3 s’estrena avui oficialment en múltiples plataformes després d’un any en accés anticipat. Desenvolupat per Brain Seal, el joc ara està disponible a Steam, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch.

A Dark Quest 3, als jugadors se’ls encomana la tasca de reunir un equip de dotze herois diversos i aventurar-se per a derrotar un malvat bruixot. El viatge implica conquerir cada masmorra, navegant estratègicament per superar reptes basats en cartes, evitar trampes, superar monstres i cercar tresors valuosos. Quan s’enfronten a la batalla, els jugadors participen en enfrontaments tàctics per torns, emprant una àmplia gamma d’encanteris, objectes i habilitats per a obtenir avantatge.

La transició del joc de l’accés anticipat a la seva versió 1.0 marca una fita significativa per als desenvolupadors. Dark Quest 3 ara esdevé accessible per a una audiència més ampla. Incloent-hi els usuaris de Steam, així com els jugadors de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch. El joc es pot adquirir per 17,99 euros.

Sobre el joc

La narrativa de Dark Quest 3 gira al voltant de l’ascens d’un bruixot àvid de poder i màgia caòtica en el reialme oriental. En un missatge de l’Ancestral, s’insta als jugadors a adoptar el paper de herois i emprendre una aventura perillosa per a salvar la terra. L’Ancestral fa èmfasi en la importància de l’equip de treball, els reptes imminent que s’afrontaran i la necessitat de forjar noves aliances per a tenir possibilitats contra el formidable bruixot.

Les característiques clau del joc inclouen una llista de dotze herois i més de 60 monstres únics. Aventures i escenaris de combat generats procedimentalment. Així com una experiència roguelite on els jugadors formen un grup de herois i lluiten per a sortir victoriosos contra tota adversitat. Amb 13 àrees diferents per explorar i més de 150 cartes d’aventura per trobar, els jugadors han de navegar pel món de manera estratègica, lluitant per arribar al castell del caos per a enfrontar-se al bruixot i la seva màgia fosca.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.