PlayStation

Tots els anuncis de l’últim PlayStation Showcase

Avui, dimecres 24 de maig, a les 22:00, Sony ha emès un nou PlayStation Showcase mostrant tràilers de diferents jocs que arribaran a PlayStation 5 en els pròxims mesos. Els jocs més destacats, com és de costum, han sigut els desenvolupats per PS Studios, i estudis propis com Bungie. Així i tot, també s’han pogut veure novetats independets molt esperades com Neva, la nova proposta de la catalana Nomada Studio, creadors de GRIS. Per altra banda, la rumorejada remasterització de Metal Gear Solid 3 també s’ha deixat veure, conjuntament amb Dragon’s Dogma 2.

Jocs que s’han vist

 • Haven
 • Fairgame$
 • Helldivers 2
 • Immortals of Aveum
 • Ghostrunner 2
 • Phantom Blade
 • Sword of the Sea
 • The Talos Principle 2
 • Neva, nou joc dels creadors de Gris
 • Cat Quest – Pirates of the Purribean
 • Foamstars
 • The Plucky Squire
 • Teardown
 • Metal Gear Solid Triangle: Snake Eater
 • MGS Master Collection
 • Towers of Aghasba
 • Final Fantasy XVI
 • Alan Wake 2
 • Assassin’s Creed Mirage
 • Revanant Hill
 • Granblue Fantasy Relink
 • Street Fighter 6
 • Ultros
 • Tower of Fantasy
 • Dragon’s Dogma 2

Secció de PSVR2

 • Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2
 • Resident Evil 4 VR Mode
 • Arizona Sunshine 2
 • Crossfire: Sierra Squad
 • Synapse
 • Beat Saber

Traca final del PlayStation Showcase

 • Marathon
 • Destiny 2: The Final Shape
 • Concord
 • Marvel’s Spider-Man 2

A mesura que les diferents editores comparteixin més detalls dels diferents jocs, com ara dates de llançaments i disponibilitat en altres plataformes, publicarem noves entrades a la web. De moment, compartim amb vosaltres el vídeo en diferit de la presentació. Podeu consultar els jocs que més us interessin seguint l’ordre presentat a les llistes.

PlayStation s’interessa pel núvol

A més de tots aquests anuncis, Sony també ha dedicat uns minuts a parlar del seu nou projecte: «Project Q». Amb aquesta nova màquina portàtil, els usuaris de PlayStation 5 podran jugar als seus jocs preferits de manera portàtil, sempre que estiguin instal·lats a la seva consola.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.