Sector

Marvelous Game Showcase 2023 s’emetrà el dia 26 de maig

Marvelous Europe, la filia europea de Marvelous, ha anunciat el seu primer esdeveniment digital, el «Marvelous Game Showcase 2023» programat per al 26 de maig. Marvelous, coneguda per les populars sagues de jocs com Story of Seasons i Rune Factory, és una empresa de desenvolupament i publicació amb seu a Tòquio. Marvelous Europe, establerta el 2012, té com a objectiu donar suport als desenvolupadors i estudis emergents per arribar a una audiència global, alhora que publica contingut seleccionat de Marvelous.

Durant la presentació, Marvelous revelarà nous títols actualment en desenvolupament per a consoles i ordinadors, incloent-hi primers avançaments. L’esdeveniment presentarà anuncis tant de sagues populars de llarga durada com de títols totalment nous. Els desenvolupadors dels respectius equips estaran presents per compartir idees i opinions sobre els treballs en curs.

Els fans podran sintonitzar el canal de YouTube de Marvelous Europe el 26 de maig a les 00:00, per veure la presentació. El vídeo estarà disponible amb subtítols en anglès, francès, italià, espanyol i alemany.