Ordinador

IXION inclou noves opcions de dificultat

Kasedo Games i Bulwark Studios han publicat una nova actualització del seu joc de ciència-ficció i construcció de ciutats, IXION. L’actualització aporta quatre noves opcions de dificultat, incloent-hi un mode totalment personalitzable, i un per als jugadors experimentats.

Les tres noves opcions de dificultat, a més del mode per defecte del joc, satisfan jugadors de diferents nivells de destresa. El mode «Journey» és recomanat per als que són nous en el gènere de construcció de ciutats i volen centrar-se en la narrativa del joc, mentre que el mode «Challenge» ofereix una intensa experiència de supervivència per als jugadors experimentats. El mode totalment personalitzable permet als jugadors ajustar una àmplia gamma de mecàniques del joc al seu gust, amb la capacitat de canviar-les durant la partida.

L’actualització també introdueix un nou assoliment per al mode de dificultat elevada. Anomenat «I Give You The Stars», va ser triat a través d’un concurs entre la comunitat IXION i fa referència a una cita de Vanir Dolos.

Aquesta actualització és una gran incorporació a IXION, permetent als jugadors adaptar la dificultat del joc al seu propi nivell i preferències. Ben aviat compartirem una ressenya d’aquest aclamat títol d’estratègia i gestió!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Ressenya – IXION - Nou Joc

    08/05/2023

    […] i no resten gaire valor a l’entreteniment general del joc. Especialment, gràcies a les opcions de dificultat que s’han afegit […]

Els comentaris estan tancats.