Ordinador

Dicefolk arribarà enguany a PC

Good Shepherd Entertainment ha anunciat el pròxim llançament de Dicefolk, un joc roguelite tàctic per a un sol jugador que gira al voltant de mecàniques de daus i captura de monstres. Desenvolupat per Leap i Tiny Ghoul, aquest joc s’estrenarà a PC més endavant aquest any.

Dicefolk ofereix als jugadors un nivell incomparable de control en cada enfrontament, permetent-los assumir el comandament dels daus i determinar l’ordre de les accions dels enemics per obtenir una avantatge estratègica. Mitjançant l’exploració del món del joc, els jugadors tindran l’oportunitat de descobrir i reclutar dotzenes de criatures úniques i poderoses. Permetent-los crear l’equip necessari per aconseguir la victòria.

En el món de Dicefolk, els jugadors assumeixen el paper d’éssers extraordinaris coneguts com a Dicefolk. Aquests individus posseeixen l’habilitat extraordinària de donar vida a criatures màgiques. No obstant això, algunes d’aquestes quimeres han començat a causar caos i destrucció per tota la terra. Amb el poder de controlar qualsevol quimera a través d’artefactes en forma de daus, els jugadors hauran de prendre la responsabilitat de restaurar la pau i l’harmonia en aquesta emocionant aventura roguelike. Mitjançant el comandament hàbil de les seves criatures utilitzant mecàniques de daus, els jugadors poden imposar la seva dominació en cada combat i guiar el seu equip cap a la victòria.

Les característiques clau de Dicefolk inclouen una aventura roguelite, on els jugadors recullen quimeres cada cop més poderoses per a muntar l’equip ideal. Tot mentre desbloquegen talismans que revelen més de la captivadora narrativa del joc. Amb una multitud de quimeres al seu abast, els jugadors poden experimentar amb diferents combinacions, permetent-los emprar estratègies diverses durant cada partida.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.