PlayStation Xbox

Filthy Animals: Heist Simulator arriba a PlayStation i Xbox

Green Man Gaming Publishing, en col·laboració amb Pewter Games Studios i LoPoly, presenta Filthy Animals: Heist Simulator, ara disponible a PlayStation i Xbox. Aquesta experiència caòtica de multijugador permet a 1-4 jugadors embarcar-se en una emocionant ratxa delictiva a través de 21 nivells, que s’estenen a través de vuit capítols.

Els jugadors assumeixen els rols d’animals mutants sota el comandament de Tony, el mestre criminal. Des de botigues i robatoris a bancs fins a infiltracions en bases militars secretes i fins i tot aventures a l’espai exterior, Filthy Animals: Heist Simulator ofereix caos ple d’acció.

Per coincidir amb el llançament a consoles, la versió de PC del joc ha rebut una actualització que incorpora millores en la jugabilitat i correccions per millorar la qualitat de joc, basant-se en els comentaris dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content