PlayStation Xbox

Filthy Animals: Heist Simulator arriba a PlayStation i Xbox

Green Man Gaming Publishing, en col·laboració amb Pewter Games Studios i LoPoly, presenta Filthy Animals: Heist Simulator, ara disponible a PlayStation i Xbox. Aquesta experiència caòtica de multijugador permet a 1-4 jugadors embarcar-se en una emocionant ratxa delictiva a través de 21 nivells, que s’estenen a través de vuit capítols.

Els jugadors assumeixen els rols d’animals mutants sota el comandament de Tony, el mestre criminal. Des de botigues i robatoris a bancs fins a infiltracions en bases militars secretes i fins i tot aventures a l’espai exterior, Filthy Animals: Heist Simulator ofereix caos ple d’acció.

Per coincidir amb el llançament a consoles, la versió de PC del joc ha rebut una actualització que incorpora millores en la jugabilitat i correccions per millorar la qualitat de joc, basant-se en els comentaris dels jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.