Nintendo

Super Mario Advance 1, 2 i 3 arribaran aviat a Nintendo Switch Online

Super Mario Advance 1, 2 i 3 arribaran aviat a Nintendo Switch Online

Nintendo ha anunciat avui que Super Mario Advance, Super Mario Advance 2 i Super Mario Advance 3 s’afegiran a la seva biblioteca de jocs clàssics el pròxim 26 de maig. A partir d’aquesta data, els subscriptors del servei Nintendo Switch Online – Expansion Pass podran gaudir d’aquests aclamats títols de la plataforma Game Boy Advance a Nintendo Switch.

Super Mario Advance és una versió millorada del clàssic joc de plataformes Super Mario Bros. 2, que va ser originalment llançat per a la consola Game Boy Advance l’any 2001. Aquesta adaptació inclou millores visuals i altres funcionalitats per proporcionar una experiència de joc millorada als jugadors de Nintendo Switch Online.

Super Mario Advance 2: Super Mario World és una adaptació del popular joc de plataformes Super Mario World, originalment llançat per a la SNES l’any 1990. Aquesta versió per a Game Boy Advance va arribar als mercats el 2001 i ara estarà disponible per als subscriptors de Nintendo Switch Online a partir del 26 de maig.

Finalment, Super Mario Advance 3: Yoshi’s Island és una versió portàtil del joc clàssic Yoshi’s Island, que es va llançar inicialment per a la SNES el 1995. Aquesta adaptació per a Game Boy Advance, que s’incorporarà a la biblioteca de jocs de Nintendo Switch Online el 26 de maig, permetrà als jugadors reviure les aventures de Yoshi en una resolució millorada i amb millores en la jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.