Nintendo

Super Mario Advance 1, 2 i 3 arribaran aviat a Nintendo Switch Online

Nintendo ha anunciat avui que Super Mario Advance, Super Mario Advance 2 i Super Mario Advance 3 s’afegiran a la seva biblioteca de jocs clàssics el pròxim 26 de maig. A partir d’aquesta data, els subscriptors del servei Nintendo Switch Online – Expansion Pass podran gaudir d’aquests aclamats títols de la plataforma Game Boy Advance a Nintendo Switch.

Super Mario Advance és una versió millorada del clàssic joc de plataformes Super Mario Bros. 2, que va ser originalment llançat per a la consola Game Boy Advance l’any 2001. Aquesta adaptació inclou millores visuals i altres funcionalitats per proporcionar una experiència de joc millorada als jugadors de Nintendo Switch Online.

Super Mario Advance 2: Super Mario World és una adaptació del popular joc de plataformes Super Mario World, originalment llançat per a la SNES l’any 1990. Aquesta versió per a Game Boy Advance va arribar als mercats el 2001 i ara estarà disponible per als subscriptors de Nintendo Switch Online a partir del 26 de maig.

Finalment, Super Mario Advance 3: Yoshi’s Island és una versió portàtil del joc clàssic Yoshi’s Island, que es va llançar inicialment per a la SNES el 1995. Aquesta adaptació per a Game Boy Advance, que s’incorporarà a la biblioteca de jocs de Nintendo Switch Online el 26 de maig, permetrà als jugadors reviure les aventures de Yoshi en una resolució millorada i amb millores en la jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content