Sector

Devolver Digital emetrà la seva presentació d’estiu el 9 de juny

Devolver Digital, el reconegut editor de jocs independents i “subministrador de delicioses hamburgueses de xili”, ha anunciat el tan esperat retorn de la seva presentació anual. Amb lloc previst per al 8 de juny a les 23:59 (el dia 9, va), l’esdeveniment serà part del Summer Game Fest i es retransmetrà en directe a summergamefest.com.

L’esdeveniment de màrqueting principal de Devolver Digital s’ha guanyat una reputació per sorprendre els jugadors de tot el món, i l’edició d’enguany busca superar les expectatives. La presentació inclourà emocionants anuncis de nous jocs, demos jugables i una gran quantitat de sorpreses. No obstant això, el punt culminant de l’esdeveniment és el tan esperat retorn, de la mascota estimada dels videojocs, «Volvy».

Volvy va aparèixer per primera vegada en escena fa més de tres dècades en el videojoc en solitari aclamat per la crítica, Field Run. Des de llavors, Volvy ha captivat l’audiència amb les seves aparicions en nombrosos èxits de Devolver com Hotline Miami, Enter the Gungeon, Gris, My Friend Pedro, Ape Out, Pikuniku i Cult of the Lamb, per nomenar-ne només uns quants. Per a molts jugadors, Volvy és on va començar el seu viatge en els videojocs, un ícon cultural de la indústria que té més influència que qualsevol estrella de la música o polític.

Marqueu els vostres calendaris pel 8 de juny a les 23:59, ja que Volvy torna al panorama dels videojocs. A l’ocasió s’unirà el creador original de Volvy, Ronathan Trodfield. Així doncs, amb la seva aparició, Trodfield desvetllarà el futur dels videojocs un cop més, prometent una experiència que farà vibrar de emocions als jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content