Sector

Devolver Digital emetrà la seva presentació d’estiu el 9 de juny

Devolver Digital emetrà la seva presentació d’estiu el 9 de juny

Devolver Digital, el reconegut editor de jocs independents i “subministrador de delicioses hamburgueses de xili”, ha anunciat el tan esperat retorn de la seva presentació anual. Amb lloc previst per al 8 de juny a les 23:59 (el dia 9, va), l’esdeveniment serà part del Summer Game Fest i es retransmetrà en directe a summergamefest.com.

L’esdeveniment de màrqueting principal de Devolver Digital s’ha guanyat una reputació per sorprendre els jugadors de tot el món, i l’edició d’enguany busca superar les expectatives. La presentació inclourà emocionants anuncis de nous jocs, demos jugables i una gran quantitat de sorpreses. No obstant això, el punt culminant de l’esdeveniment és el tan esperat retorn, de la mascota estimada dels videojocs, «Volvy».

Volvy va aparèixer per primera vegada en escena fa més de tres dècades en el videojoc en solitari aclamat per la crítica, Field Run. Des de llavors, Volvy ha captivat l’audiència amb les seves aparicions en nombrosos èxits de Devolver com Hotline Miami, Enter the Gungeon, Gris, My Friend Pedro, Ape Out, Pikuniku i Cult of the Lamb, per nomenar-ne només uns quants. Per a molts jugadors, Volvy és on va començar el seu viatge en els videojocs, un ícon cultural de la indústria que té més influència que qualsevol estrella de la música o polític.

Marqueu els vostres calendaris pel 8 de juny a les 23:59, ja que Volvy torna al panorama dels videojocs. A l’ocasió s’unirà el creador original de Volvy, Ronathan Trodfield. Així doncs, amb la seva aparició, Trodfield desvetllarà el futur dels videojocs un cop més, prometent una experiència que farà vibrar de emocions als jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.