Ordinador

Return to Grace ja disponible a PC

Creative Bytes Studios ha llançat el seu nou joc, Return to Grace, una aventura narrativa de ciència-ficció, a PC a través de Steam i l’Epic Games Store.

El joc, desenvolupat per l’equip darrere de The Vale: Shadow of the Crown, ofereix una narrativa valenta dins del gènere dels jocs d’aventura de ciència-ficció. Els jugadors segueixen l’arqueòloga Adie Ito mentre emprèn una missió perillosa per descobrir el misteri que envolta la intel·ligència artificial antiga anomenada «Grace».

A més, inclou trencaclosques, trames de la història ramificades i decisions que configuren les relacions entre els personatges, permetent múltiples finals. Return to Grace és totalment amb veu, amb un repartiment talentós que inclou Karen Knox, Athena Karkanis, Alexandra Ordolis i Dick Terhune.

El joc està disponible per 14,99 euros a ambdues plataformes, amb un descompte del 10% en el llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content