Ordinador

Return to Grace ja disponible a PC

Creative Bytes Studios ha llançat el seu nou joc, Return to Grace, una aventura narrativa de ciència-ficció, a PC a través de Steam i l’Epic Games Store.

El joc, desenvolupat per l’equip darrere de The Vale: Shadow of the Crown, ofereix una narrativa valenta dins del gènere dels jocs d’aventura de ciència-ficció. Els jugadors segueixen l’arqueòloga Adie Ito mentre emprèn una missió perillosa per descobrir el misteri que envolta la intel·ligència artificial antiga anomenada «Grace».

A més, inclou trencaclosques, trames de la història ramificades i decisions que configuren les relacions entre els personatges, permetent múltiples finals. Return to Grace és totalment amb veu, amb un repartiment talentós que inclou Karen Knox, Athena Karkanis, Alexandra Ordolis i Dick Terhune.

El joc està disponible per 14,99 euros a ambdues plataformes, amb un descompte del 10% en el llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.