PlayStation Xbox

Puzzle Quest 3 arriba avui a consoles

Puzzle Quest 3, la nova entrega de l’exitosa franquícia de jocs gratuïts RPG amb puzles, ja està disponible per a consoles. 505 Games ha anunciat avui que el joc està disponible a Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4.

Puzzle Quest 3 es va llançar el març de 2022 després de gairebé 10 anys de desenvolupament. Des de llavors, l’equip ha estat atent als comentaris dels jugadors, afegint nous modes, revisant sistemes i implementant característiques clau per evolucionar la jugabilitat única de la franquícia.

El director de «Free-to-Play» a 505 Games, Clive Robert, ha expressat el seu orgull per poder oferir l’experiència de joc de puzles més destacada als fans de les consoles. També ha agraït la participació de la comunitat en la millora i innovació del joc.

Per celebrar el primer aniversari de Puzzle Quest 3 i el seu llançament a les consoles, s’ofereixen recompenses especials valorades en més de 100 euros per temps limitat. Això inclou un passe VIP de 30 dies amb recompenses addicionals diàries, un nou conjunt de skins gratuïtes per als herois originals i accés al proper passe de missió prèmium per obtenir recompenses addicionals en completar missions.

En Puzzle Quest 3, els jugadors s’embarcaran en un viatge per descobrir el significat de les últimes paraules de l’antic Drac Vermell. El joc presenta gràfics en 3D, un tauler de puzles actualitzat ple de gemmes, sistemes profunds, personatges reconeixibles i una història èpica.

Durant l’últim any, l’equip de desenvolupament ha introduït diverses característiques noves i actualitzacions que formen part del llançament a les consoles, com els punts d’acció en lloc del temporitzador, un tauler de puzles més gran, tutorials actualitzats i dues noves classes de herois, entre altres millores.

Puzzle Quest 3 està disponible de manera gratuïta a Xbox Series X / S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4, així com a Steam, App Store i Google Play.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.