PlayStation Xbox

Dice Legacy: Definitive Edition arribarà a Xbox i PlayStation

DESTINYbit, l’estudi de videojocs independent sota Amplifier Game Invest, està emocionat d’anunciar el pròxim llançament de Dice Legacy: Definitive Edition per a les consoles Xbox i PlayStation el 26 de maig.

Com a un dels set governants desbloquejables, els jugadors hauran de dirigir el seu regne cap a la prosperitat o la ruïna, llançant els daus amb habilitat. El joc ofereix una barreja fascinant de construcció de ciutats, exploració i estratègia. Els jugadors hauran de fer créixer una població, navegar per territoris inexplorats plens de amenaces i oportunitats, i col·laborar amb el Consell per aprovar polítiques que poden tenir un impacte profund en el seu desenvolupament. Amb una combinació de estratègia, curiositat i daus forjats en el foc, els jugadors poden establir la seva regla i descobrir els secrets d’aquest univers enigmàtic de vapor punk.

Iniciant un viatge cap a un continent inexplorat, els jugadors no només s’esforçaran per governar un regne pròsper, sinó que també se submergiran en terres desconegudes per descobrir els secrets foscos que s’amaguen entre la boira. Llançant els daus, descobriran misteris antics, trobaran civilitzacions amagades i es trobaran amb poders que suposadament poden modelar el seu destí.

L’edició definitiva de Dice Legacy inclou tot el contingut i escenaris originals de la versió inicial, juntament amb tres grans actualitzacions. A més, els jugadors podran gaudir del paquet d’expansió, que ofereix experiències de joc encara més emocionants.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content