Nintendo

PAC-MAN 99 s’uneix al destí de Super Mario Bros. 35

Avui, Nintendo ha anunciat que el popular joc PAC-MAN 99 deixarà d’estar disponible per als subscriptors de Nintendo Switch Online a partir del 8 d’octubre d’aquest any. Aquesta decisió ha sorprès els fans de tot el món, ja que el joc ha estat un dels títols més destacats de la col·lecció en línia, conjuntament amb Tetris 99.

PAC-MAN 99, una versió moderna i competitiva del clàssic arcade, va ser llançat el mes d’abril de 2021 com a part del servei Nintendo Switch Online. El joc va captivar ràpidament als jugadors amb el seu format de lluita contra 99 participants simultanis en temps real. Després de diversos mesos de diversió, Nintendo ha pres la decisió de treure el joc del servei en línia.

A més, tot el contingut de pagament relacionat amb PAC-MAN 99 serà eliminat de l’eShop. Això inclou els paquets de DLCs i altres elements descarregables que ampliaven la jugabilitat del joc. Els jugadors que ja hagin adquirit aquests continguts tindran l’oportunitat de continuar utilitzant-los fora de línia.

L’equip de desenvolupament de Nintendo ha agraït als fans pel seu suport i participació en PAC-MAN 99, assegurant que continuaran treballant per oferir noves experiències úniques als jugadors de Nintendo Switch. Encara que la decisió de retirar PAC-MAN 99 ha decebut als aficionats, es mantenen obertes les expectatives d’altres emocionants jocs que vindran en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.