Nintendo Ordinador

The Cosmic Wheel Sisterhood presenta un nou tràiler

Deconstructeam, en col·laboració amb Devolver Digital, ha presentat un nou i fascinant tràiler amb imatges de jugabilitat del seu esperat joc, The Cosmic Wheel Sisterhood. Aquesta innovadora experiència narrativa gira al voltant de Fortuna, una bruixa que practica l’art de la predicció i viu exiliada en un asteroide, i ofereix als jugadors una aventura única de construcció de baralles.

A The Cosmic Wheel Sisterhood, els jugadors s’endinsaran en un viatge que convida a la reflexió com a Fortuna, qui estableix un pacte arriscat amb Ábramar, una antiga i prohibida criatura. Tanmateix, aquesta aliança maldita li concedeix l’extraordinària habilitat de crear cartes del tarot impregnades de màgia. Així doncs, a mesura que els jugadors avancen, tindran l’oportunitat de crear personalment aquestes cartes. Combinant de manera experta diversos elements d’energia per a evocar efectes distintius que determinen el curs de la trama intricada i carregada d’emocions del joc.

El darrer tràiler mostra les funcions de creació i personalització de cartes, oferint als jugadors una visió del procés de canalitzar els seus poders. El significat de cada carta es determina pels elements combinats amb habilitat. Permetent als jugadors interpretar el destí d’un grup divers de bruixes i influir en la trajectòria de les seves vides.

En conclusió, The Cosmic Wheel Sisterhood s’espera que arribi a PC i Nintendo Switch a finals d’aquest any, oferint una aventura captivadora per als jugadors que busquen una experiència de joc única.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.