Mòbil Nintendo Ordinador

Dinosaur Polo Club anuncia el Miniversari

L’equip darrere de Mini Motorways i Mini Metro, Dinosaur Polo Club, està commemorant el seu desè aniversari amb la revelació de sis mapes i noves funcionalitats que es llançaran el dilluns 24 de juliol. Aquesta celebració ha rebut el sobrenom de «Miniversari».

La comunitat va votar pels seus mapes preferits de Mini Metro per ser inclosos a Mini Motorways, i la ciutat de Nova York va sortir com a guanyadora. A més, Londres i Mumbai rebran noves rotondes i autopistes a Mini Motorways, mentre que els aficionats de Mini Metro podran gaudir dels mapes de Tòquio, Varsòvia i Lisboa.

Una funcionalitat molt sol·licitada, els trens, també s’introduirà en els tres nous mapes de Mini Motorways, permetent als jugadors planificar rutes per a una ciutat bulliciosa amb un sistema ferroviari. Aquesta actualització segur que encantarà als fans i portarà nous reptes als jocs.

Dinosaur Polo Club ha recorregut un llarg camí des de la seva creació durant la Ludum Dare Game Jam el 2013. La dedicació de l’estudi a crear jocs amb conceptes simples del dia a dia, dissenyats per a tothom, ha portat a l’èxit de Mini Metro i Mini Motorways.

L’actualització del Miniversari estarà disponible com a actualització de contingut gratuïta en diverses plataformes, incloent-hi Apple Arcade, Nintendo Switch i Windows PC i macOS a través de Steam.