Ordinador

Elypse arribarà a PC el 17 de maig

Hot Chili Games i PID Games han anunciat que Elypse, el seu esperat joc indie de plataformes 2D, es llançarà per a PC el 17 de maig a través de Steam, Epic Store i GOG. La data de llançament per a les versions de PS5 i Nintendo Switch s’anunciarà més endavant. Tanmateix, el joc també estarà disponible a Utomik.

Elypse és un joc d’aventures que es desenvolupa en un món misteriós. Els jugadors assumeixen el paper de Fay, una protagonista femenina escollida com a sacrifici per protegir el seu poble de l’Abisme. Però en lloc d’acceptar el seu destí, decideix lluitar i cercar una manera d’escapar, potser fins i tot de salvar a tothom en el procés.

El joc té un estil artístic amb entorns i personatges dibuixats a mà, inspirats en artistes com ara Tim Burton, H.R. Giger i Guillermo del Toro. La banda sonora, composta per Maxime Engel, afegeix a l’experiència, fent que sigui imprescindible per a aquells que busquen un joc de plataformes desafiador. Els jugadors exploraran un món interconnectat, adquiriran noves habilitats i s’enfrontaran a formidables enemics.

Maxime Chaize, director creatiu d’Elypse, va dir: “Sempre ens hem impulsat a nosaltres mateixos per sortir de la nostra zona de confort i oferir qualitat. Amb la data de llançament a prop, estem emocionats de fer front al nostre desafiament més gran fins ara: oferir un joc indie que captivi jugadors de tot el món. Confiem en les habilitats del nostre equip i en la passió que hem posat en Elypse.”

El joc presenta trampes i perills que els jugadors hauran de superar. També podran evolucionar amb noves habilitats que podran desbloquejar a mesura que sobreviuen. A més a més, hauran de travessar l’Abisme, utilitzant un sistema de desplaçament intuïtiu per enfrontar-se a un entorn traïdor.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.