Ordinador

Elypse arribarà a PC el 17 de maig

Hot Chili Games i PID Games han anunciat que Elypse, el seu esperat joc indie de plataformes 2D, es llançarà per a PC el 17 de maig a través de Steam, Epic Store i GOG. La data de llançament per a les versions de PS5 i Nintendo Switch s’anunciarà més endavant. Tanmateix, el joc també estarà disponible a Utomik.

Elypse és un joc d’aventures que es desenvolupa en un món misteriós. Els jugadors assumeixen el paper de Fay, una protagonista femenina escollida com a sacrifici per protegir el seu poble de l’Abisme. Però en lloc d’acceptar el seu destí, decideix lluitar i cercar una manera d’escapar, potser fins i tot de salvar a tothom en el procés.

El joc té un estil artístic amb entorns i personatges dibuixats a mà, inspirats en artistes com ara Tim Burton, H.R. Giger i Guillermo del Toro. La banda sonora, composta per Maxime Engel, afegeix a l’experiència, fent que sigui imprescindible per a aquells que busquen un joc de plataformes desafiador. Els jugadors exploraran un món interconnectat, adquiriran noves habilitats i s’enfrontaran a formidables enemics.

Maxime Chaize, director creatiu d’Elypse, va dir: “Sempre ens hem impulsat a nosaltres mateixos per sortir de la nostra zona de confort i oferir qualitat. Amb la data de llançament a prop, estem emocionats de fer front al nostre desafiament més gran fins ara: oferir un joc indie que captivi jugadors de tot el món. Confiem en les habilitats del nostre equip i en la passió que hem posat en Elypse.”

El joc presenta trampes i perills que els jugadors hauran de superar. També podran evolucionar amb noves habilitats que podran desbloquejar a mesura que sobreviuen. A més a més, hauran de travessar l’Abisme, utilitzant un sistema de desplaçament intuïtiu per enfrontar-se a un entorn traïdor.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content