Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Punch Club 2 presenta novetats i una demo

Punch Club 2 presenta novetats i una demo

tinyBuild i Lazy Bear Games han revelat noves funcionalitats de jugabilitat i millores per a Punch Club 2: Fast Worward. Els fans que estiguin impacients per jugar-hi, podran provar una demo gratuïta durant el Sports Fest de Steam, que tindrà lloc del 15 al 22 de maig.

Punch Club 2: Fast Forward manté l’estil d’art pixelat, animacions i història del seu predecessor, mentre incorpora suggeriments de la comunitat per a millorar l’experiència de joc. La seqüela promet ser “més pegadora” que l’original, amb una sèrie de noves funcions i millores.

Els jugadors tindran l’oportunitat de convertir-se en un campió, creant el sue estil de lluita i perfeccionant les seves habilitats a través de la formació i les partides. El joc introdueix la «neuro-formació», una manera ràpida però costosa d’augmentar les estadístiques, encara que s’adverteix als jugadors que no en facin un ús excessiu, ja que hi pot haver conseqüències.

Els jugadors hauran de fer treballs estranys per guanyar diners i «Punts de Persona Bona», que es poden utilitzar per seguir una carrera com a oficials de policia o instructors d’autodefensa. La gestió juga un paper crucial a Punch Club 2, ja que els jugadors han d’equilibrar el seu temps i finances mentre pugen als rànquings de les lligues de lluita i naveguen per un món ple de delinqüència, policia i màfia.

La narrativa plena d’històries del joc presenta personatges amb personalitats i històries úniques, així com camins ramificats que estan influenciats per les eleccions morals del jugador. L’estètica ciberpunk pren vida amb colors de neó vibrants, oferint una perspectiva fresca sobre un món futurista.

Punch Club 2: Fast Forward està programat per llançar-se a PC (Steam, Epic, GOG), Xbox, PlayStation i Nintendo Switch més endavant aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.