Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons arribarà aquest estiu

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons arribarà aquest estiu

Modus Games i Secret Base han anunciat el llançament de Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, un videojoc cooperatiu amb elements roguelite que revitalitza la icònica saga Double Dragon. El joc està previst que es llanci aquest estiu a PC, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons transcorre a la ciutat de Nova York l’any 199X, després d’una devastadora guerra nuclear. Els jugadors assumeixen els papers de Billy i Jimmy Lee, joves que lluiten per recuperar la seva ciutat dels grups criminals. El joc inclou 13 personatges jugables únics, entre ells els icònics Billy i Jimmy Lee, Marian, que torna com a combatent, i el nou personatge, Matin.

Double Dragon en local

Amb el mode cooperatiu local per a dos jugadors, els jugadors poden canviar de personatge per adaptar-se a cada situació. La funció dinàmica de selecció de missió del joc permet que les possibilitats de jugabilitat siguin infinites, ja que l’ordre en què els jugadors escullen les missions afecta la durada de les missions, el nombre d’enemics i la dificultat en general.

Els jugadors poden guanyar diners fent servir atacs especials contra els oponents. Al final de cada fase, els jugadors poden gastar els diners guanyats per desbloquejar millores, experimentar amb diferents combinacions, així com canviar l’ordre dels caps als quals s’han d’enfrontar.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons presenta un aspecte visual renovat, però fidel als personatges i enemics que apareixen en la saga. Amb recompenses desbloquejables, nivells de dificultat ajustables i modes opcionals, Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons és una revitalització robusta de l’acció clàssica en 2D de la sèrie. El mode cooperatiu en línia es preveu que arribi com a actualització després del llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.