PlayStation Xbox

Grindstone arriba a PlayStation i Xbox

Capybara Games ha anunciat que el seu aclamat joc de puzles, Grindstone, ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X|S. El joc té un preu de 19,99 euros, amb un descompte del 20% per celebrar el llançament.

Grindstone es va llançar per primera vegada a Apple Arcade el 2019 i des de llavors s’ha publicat a Switch i PC. Capybara Games ha treballat de valent per crear actualitzacions gratuïtes de contingut per al joc i fins a la data, Grindstone compta amb més de 500 nivells fets a mà. Amb el seu llançament a les plataformes de PlayStation i Xbox, els jugadors poden gaudir de tots aquests nivells des del primer dia. Els desenvolupadors també tenen previst continuar suportant Grindstone amb actualitzacions gratuïtes de contingut per a totes les plataformes.

Grindstone ofereix una experiència de joc única que desafia els jugadors a resoldre puzles mentre derroten diversos enemics. El joc té més de 500 nivells a través de 13 biomes diferents i inclou bosses i reptes. També té un mode Boss Rush, New Game +, esdeveniments estacionals i trofeus/assoliments. A més, els jugadors poden participar en tres modes de desafiament diaris amb taules de classificació. A més, el joc ofereix 4K/60fps a PlayStation 5 i Xbox Series X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content