PlayStation Xbox

Grindstone arriba a PlayStation i Xbox

Grindstone arriba a PlayStation i Xbox

Capybara Games ha anunciat que el seu aclamat joc de puzles, Grindstone, ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X|S. El joc té un preu de 19,99 euros, amb un descompte del 20% per celebrar el llançament.

Grindstone es va llançar per primera vegada a Apple Arcade el 2019 i des de llavors s’ha publicat a Switch i PC. Capybara Games ha treballat de valent per crear actualitzacions gratuïtes de contingut per al joc i fins a la data, Grindstone compta amb més de 500 nivells fets a mà. Amb el seu llançament a les plataformes de PlayStation i Xbox, els jugadors poden gaudir de tots aquests nivells des del primer dia. Els desenvolupadors també tenen previst continuar suportant Grindstone amb actualitzacions gratuïtes de contingut per a totes les plataformes.

Grindstone ofereix una experiència de joc única que desafia els jugadors a resoldre puzles mentre derroten diversos enemics. El joc té més de 500 nivells a través de 13 biomes diferents i inclou bosses i reptes. També té un mode Boss Rush, New Game +, esdeveniments estacionals i trofeus/assoliments. A més, els jugadors poden participar en tres modes de desafiament diaris amb taules de classificació. A més, el joc ofereix 4K/60fps a PlayStation 5 i Xbox Series X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.