Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dragon Quest comparteix dues grans notícies

En emocionants notícies per als fans de Dragon Quest, s’ha anunciat el llançament del tan esperat Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai per al 28 de setembre. Desenvolupat per Square Enix, aquesta aventura d’acció RPG promet captivar els jugadors amb el seu món immersiu. Cal destacar que el joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC i Xbox Series X|S.

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai dóna vida als estimats personatges i a la història èpica de l’univers conegut de Dragon Quest. Inspirat en la popular sèrie de manga i anime, el joc segueix el viatge heroic de Dai i els seus companys mentre lluiten contra les forces del mal per protegir el seu món. Els fans podran explorar un món ampli i vibrant ple d’entorns diversos, monstres temibles i missions desafiant. A mesura que els jugadors avancin, desbloquejaran noves habilitats, armes i aliats, permetent-los personalitzar el seu estil de joc i desenvolupar estratègies.

Per enriquir encara més l’univers de Dragon Quest, Square Enix també ha anunciat que s’està desenvolupant un nou títol de la sèrie Dragon Quest Monsters. Tot i que hi ha pocs detalls específics en aquests moments, els fans poden esperar una altra aventura emocionant plena de criatures encantadores i batalles estratègiques de monstres. Amb la franquícia de Dragon Quest Monsters que ha captivat els fans durant anys, aquest títol segurament generarà excitació tant entre els fans de sempre com entre els nous seguidors de la sèrie.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.