Nintendo PlayStation

House Flipper: Pets Edition anuncia format físic

House Flipper: Pets Edition anuncia format físic

Desenvolupat per Frozen Way i publicat per Merge Games, House Flipper: Pets Edition estarà disponible en format físic a Espanya gràcies a la distribució de Tesura Games per a les consoles PlayStation 4 i Switch. El llançament està programat per al pròxim 25 d’agost.

A House Flipper: Pets Edition, els jugadors tindran l’oportunitat de trobar el seu company ideal per a les reformes en l’encantadora Cozy Village. Amb opcions com Max, Phil o Bella, els usuaris podran adoptar una mascota adorable que els ajudarà en la seva aventura de renovació. Aquesta nova edició del joc permetrà als jugadors gaudir de la companyia i l’ajuda de les seves mascotes. Tot, mentre donen vida a les seves propietats recentment renovades.

Una de les característiques més destacades de House Flipper: Pets Edition és que, abans d’adquirir una propietat, els jugadors hauran de guanyar-la a través de diverses activitats. Des d’ajudar els residents amb les seves reformes fins a trencar coses, House Flipper ofereix una experiència relaxant i divertida que s’adapta als diferents estils de joc.

https://www.youtube.com/watch?v=btRXwY0GwSI

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.