Nintendo PlayStation

House Flipper: Pets Edition anuncia format físic

Desenvolupat per Frozen Way i publicat per Merge Games, House Flipper: Pets Edition estarà disponible en format físic a Espanya gràcies a la distribució de Tesura Games per a les consoles PlayStation 4 i Switch. El llançament està programat per al pròxim 25 d’agost.

A House Flipper: Pets Edition, els jugadors tindran l’oportunitat de trobar el seu company ideal per a les reformes en l’encantadora Cozy Village. Amb opcions com Max, Phil o Bella, els usuaris podran adoptar una mascota adorable que els ajudarà en la seva aventura de renovació. Aquesta nova edició del joc permetrà als jugadors gaudir de la companyia i l’ajuda de les seves mascotes. Tot, mentre donen vida a les seves propietats recentment renovades.

Una de les característiques més destacades de House Flipper: Pets Edition és que, abans d’adquirir una propietat, els jugadors hauran de guanyar-la a través de diverses activitats. Des d’ajudar els residents amb les seves reformes fins a trencar coses, House Flipper ofereix una experiència relaxant i divertida que s’adapta als diferents estils de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content