Ordinador

Jonworks Interactive anuncia el llançament de Drift Type C

Jonworks Interactive anuncia el llançament de Drift Type C

Jonworks Interactive ha revelat que el seu joc de conducció amb físiques reals, Drift Type C, surt de l’accés anticipat i serà llançat oficialment a PC a través de Steam el 31 de maig. El videojoc, desenvolupat amb un fort enfocament en la realisme, promet oferir una experiència autèntica i immersiva de derrapada, incorporant els comentaris recollits durant la seva fase d’accés anticipat.

El tràiler de la data de llançament del joc mostra el viatge emocionant que espera als jugadors mentre travessen nou biomes, cadascun amb un entorn diferent. Amb l’objectiu d’alliberar el Déu del Temps, els jugadors s’enfrontaran a adversaris formidables. Drift Type C s’enorgulleix de proporcionar una experiència de conducció pura eliminant les microtransaccions, el nitro i l’assistència de frenatge. El joc es concentra exclusivament en l’art de la derrapada, permetent als jugadors mostrar les seves habilitats sobre l’asfalt virtual sense cap ajuda artificial.

Jonathan C. Haman, el desenvolupador darrere de Drift Type C, va expressar el seu entusiasme pel proper llançament del joc, afirmant: “Estem emocionats d’anunciar la data de llançament de Drift Type C després d’estar en accés anticipat. He posat la meva passió en crear una experiència de conducció que capturi l’essència de la derrapada en la seva forma més pura. Crec que els jugadors quedaran captivats per la realisme, autenticitat i emoció infinita que el joc ofereix.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.