Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Nocturnal avivarà la flama a PC i consoles el 7 de juny

Sunnyside Games, en col·laboració amb Dear Villagers, ha anunciat el proper llançament del seu videojoc, Nocturnal. El joc està previst per al 7 de juny a les plataformes de Nintendo Switch, PlayStation, Xbox i PC. Les versions per a consoles estaran disponibles per 19,99 euros, mentre que la versió per a PC tindrà un preu de 16,99 euros.

A Nocturnal, els jugadors assumeixen el paper d’Ardeshir, un soldat de la Flama Eterna, que retorna a la seva terra natal de Nahran després d’un viatge perillós a través de mars problemàtics. Ardeshir troba la seva terra natal envoltada d’una boira tètrica i ha de confiar en l’ús del foc per lluitar contra les forces sinistres que s’hi han establert. El foc té diversos usos en el joc, com ara dispersar la boira, il·luminar l’entorn, activar maquinària i derrotar éssers màgics immunes a les armes convencionals. No obstant això, els jugadors han de ser cautelosos, ja que respirar la boira és mortal, i per això han d’idear estratègies i descobrir maneres innovadores de mantenir-la a ratlla.

Al llarg del joc, els jugadors poden millorar les seves habilitats oferint les cendres recollides a la flama, atorgant-los poders que amplien la seva força vital, incrementen la capacitat de retenir l’alè o potencialment desbloquegen noves habilitats al llarg del seu viatge.

Nocturnal ofereix desafiaments addicionals per als qui busquen una experiència més rigorosa. Els jugadors poden participar en proves opcionals en les runes fascinants del joc. Per als aventurers més dedicats, hi ha característiques de «speedrunning» disponibles. Els guerrers més valents poden posar a prova les seves habilitats en el mode Permadeath, on només tenen una vida per completar tota l’odissea.

Gabriel Sonderegger, cofundador de Sunnyside Games, s’ha mostrat emocionat per la recepció positiva que Nocturnal ha rebut durant el Steam Next Fest i PAX East. Ha destacat la combinació perfecta de ritme ràpid i tensió del joc, mentre els jugadors naveguen per l’entorn dinàmic i gestionen les seves fonts de llum cada vegada més escasses. Sonderegger creu que els fans dels jocs de plataformes gaudiran plenament de l’emocionant experiència que ofereix Nocturnal.

https://www.youtube.com/watch?v=kNtPVmMwXRc

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.