Ordinador

Star Citizen presenta la seva actualització 3.19

Cloud Imperium Games (CIG) ha llançat l’actualització Star Citizen Alpha 3.19. Aquesta actualització introdueix diverses millores als sistemes de jugabilitat emergent, adreçant-se tant a les experiències en solitari com a les multijugador. Els jugadors ara podran gaudir de sistemes de mineria i salvament més amplis, juntament amb noves missions de combat i salvament que ofereixen riscos i recompenses únics. Per ajudar els jugadors en les operacions de salvament, s’ha introduït una eina de raig tractor portàtil, que proporciona un major control sobre aquestes activitats.

A més de les millores en la jugabilitat, CIG també prioritza l’experiència dels nous jugadors. L’actualització ofereix una experiència més guida per als nous jugadors mentre s’embarquen en el seu viatge a l’univers de Star Citizen des de l’Àrea18. A més, l’horitzó de Lorville s’ha replantejat per destacar l’escala de la ciutat i crear terrenys oberts per a curses dissenyades pels jugadors.

El focus d’aquesta versió és expandir els sistemes de jugabilitat amb contingut fresc. Cal destacar que l’actualització introdueix una estabilitat addicional per a la Transmissió Persistent d’Entitats (PES, per les seves sigles en anglès), un avenç tècnic crucial en el camí cap a la interconnexió de servidors fluida. Amb el PES, els elements físics dins d’un servidor ara tenen persistència adequada. Per exemple, una nau deixada en òrbita per un jugador pot ser descoberta, robada o destruïda per un altre jugador. CIG recull activament els comentaris de la comunitat per millorar i refinar aquesta tecnologia, mantenint una comunicació transparent amb els jugadors. La millora contínua del PES té com a objectiu crear una experiència més immersiva, permetent que les accions dels jugadors tinguin impactes duradors en els seus servidors i afavorint trobades úniques en la jugabilitat.

Mentre Cloud Imperium Games manté el seu compromís d’evolucionar Star Citizen a través d’un desenvolupament actiu, els jugadors poden esperar amb il·lusió noves aventures i experiències en aquest extens univers.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.