PlayStation Xbox

505 Games anuncia DRIFTCE, ja disponible a PlayStation i Xbox

505 Games, en col·laboració amb ECC Games, conegut per títols com Car Mechanic Simulator i GearShift, ha anunciat el llançament de DRIFTCE, un nou simulador de carreres de drift.

Els jugadors poden posar-se al volant de 12 dels millors cotxes de drift del món amb llicència oficial, incloent-hi el Toyota AE86, el Mazda MX5 i el BMW E46 M3. Dominin les corbes de més d’una dotzena de pistes recreades a través de la tecnologia Laserscan, incloses la nova pista Mount Haruna i pistes ja conegudes pels fans de DRIFT21.

El joc presumeix de més de 1.800 components reemplaçables, com motors, suspensions i rodes, que es poden personalitzar per satisfer les demandes del conductor. Els jugadors també poden personalitzar la carrosseria dels vehicles, pintar els colors i afegir adhesius estilitzats per crear una màquina guanyadora única. Competiu amb rivals en modes individual i multijugador, incloent-hi Carrera, Carrera ràpida, Sandbox, Free Ride, Solo Run, Time Attack i Gymkhana.

DRIFTCE està disponible a PlayStation i Xbox per un preu de 29,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content