PlayStation Xbox

505 Games anuncia DRIFTCE, ja disponible a PlayStation i Xbox

505 Games, en col·laboració amb ECC Games, conegut per títols com Car Mechanic Simulator i GearShift, ha anunciat el llançament de DRIFTCE, un nou simulador de carreres de drift.

Els jugadors poden posar-se al volant de 12 dels millors cotxes de drift del món amb llicència oficial, incloent-hi el Toyota AE86, el Mazda MX5 i el BMW E46 M3. Dominin les corbes de més d’una dotzena de pistes recreades a través de la tecnologia Laserscan, incloses la nova pista Mount Haruna i pistes ja conegudes pels fans de DRIFT21.

El joc presumeix de més de 1.800 components reemplaçables, com motors, suspensions i rodes, que es poden personalitzar per satisfer les demandes del conductor. Els jugadors també poden personalitzar la carrosseria dels vehicles, pintar els colors i afegir adhesius estilitzats per crear una màquina guanyadora única. Competiu amb rivals en modes individual i multijugador, incloent-hi Carrera, Carrera ràpida, Sandbox, Free Ride, Solo Run, Time Attack i Gymkhana.

DRIFTCE està disponible a PlayStation i Xbox per un preu de 29,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.