Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Drova mostra la seva jugabilitat

Drova mostra la seva jugabilitat

Deck13 Spotlight i Just2D han presentat un nou tràiler de DROVA – Forsaken Kin. Aquest fosc RPG està ambientada en un món celta místic i promet oferir als jugadors una experiència emocionant i reveladora. El joc està previst que es llanci el 2024 en diverses plataformes, incloent-hi PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch.

El món obert de Drova s’ha descrit com a brutal, on els nous viatgers hauran de navegar pels seus entorns sols. Els sacerdots han alabat Drova com a terra promesa, però en arribar-hi, els jugadors s’adonaran ràpidament que el món està lluny de ser idíl·lic. En canvi, és un entorn dur on la supervivència és fonamental i cada home va per compte propi.

Els jugadors hauran de prendre una decisió clau entre dues faccions: una que intenta sotmetre els esperits de la natura i una altra que lluita per salvar-los i mantenir l’equilibri del món. La decisió que prenguin els jugadors donarà forma al seu viatge i determinarà el seu destí en un món que constantment els presenta amenaces.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.