Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Drova mostra la seva jugabilitat

Deck13 Spotlight i Just2D han presentat un nou tràiler de DROVA – Forsaken Kin. Aquest fosc RPG està ambientada en un món celta místic i promet oferir als jugadors una experiència emocionant i reveladora. El joc està previst que es llanci el 2024 en diverses plataformes, incloent-hi PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch.

El món obert de Drova s’ha descrit com a brutal, on els nous viatgers hauran de navegar pels seus entorns sols. Els sacerdots han alabat Drova com a terra promesa, però en arribar-hi, els jugadors s’adonaran ràpidament que el món està lluny de ser idíl·lic. En canvi, és un entorn dur on la supervivència és fonamental i cada home va per compte propi.

Els jugadors hauran de prendre una decisió clau entre dues faccions: una que intenta sotmetre els esperits de la natura i una altra que lluita per salvar-los i mantenir l’equilibri del món. La decisió que prenguin els jugadors donarà forma al seu viatge i determinarà el seu destí en un món que constantment els presenta amenaces.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content