Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Whispike Survivors: Sword of the Necromancer

L’estudi barceloní Grimorio of Games ha anunciat oficialment el llançament de Whispike Survivors, un joc derivat del seu títol Sword of the Necromancer. Després de ser insinuat com una broma l’1 d’abril, l’anunci confirma que Whispike Survivors combinarà dos gèneres de jocs populars: el de supervivència i el simulador de granja. El joc estarà disponible per a PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch en un futur pròxim.

Whispike Survivors: Sword of the Necromancer ofereix als jugadors una experiència de joc en la qual cultiven i enforteixen un monstre poderós. Els jugadors s’enfrontaran a ones de criatures per millorar el seu Whispike, utilitzant les llavors que deixen caure els enemics vençuts per fer-se encara més forts.

Les característiques clau de Whispike Survivors inclouen la capacitat de derrotar hordes d’enemics per augmentar la força del Whispike, utilitzar les llavors recollides per fer-les créixer a la granja, i fins i tot convertir els enemics vençuts en adob per accelerar el creixement. A més, en aquest joc, els jugadors controlaran un dels monstres de Sword of the Necromancer, permetent-los recuperar el seu últim monstre plantant la seva llavor.

Cal destacar que només els Whispikes «adults» són elegibles per a la batalla, la qual cosa requerirà que els jugadors cuidin pacientment de la seva granja fins que madurin o utilitzin temporalment un Whispike per defecte. A més, els jugadors poden trobar resultats inesperats, ja que plantar llavors en espais adjacents pot donar lloc a híbrids que combinen els atributs de les llavors originals.

Més novetats de Sword of the Necromancer

Grimorio of Games, conegut per als seus llançaments anteriors com Super Hyperactive Ninja i Sword of the Necromancer, un RPG d’acció amb elements roguelike, s’ha consolidat com un petit però innovador equip de desenvolupament de videojocs.

Sword of the Necromancer, llançat digitalment el gener de 2021 per a PC, Xbox One, PS4 i Nintendo Switch, va obtenir un gran èxit i va rebre un llançament físic a Europa per a PS4 i Switch al setembre del mateix any. El joc va ampliar el seu abast el novembre de 2021 amb versions per a PS5 i Xbox Series, estant disponible en totes les plataformes actuals. Cal destacar que la campanya de Kickstarter de Sword of the Necromancer va recaptar més de 200.000 euros amb el suport de més de 5.500 mecenes.

Actualment, Grimorio of Games està treballant en la seqüela de Sword of the Necromancer, Sword of the Necromancer: Revenant. La seqüela, que també ha rebut un important suport amb una campanya d’èxit a Kickstarter a principis d’aquest any, presenta gràfics en 3D, mecàniques de combat millorades, una IA de monstre personalitzable i un mode de construcció de ciutats. Sword of the Necromancer: Revenant està en desenvolupament per a PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch, i es pot afegir a la llista de desitjos a la seva pàgina de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.