Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 inclouen opcions de menjar jueu

Els Sims 4 inclouen opcions de menjar jueu

EA i Maxis sorprenen els fans dels Sims 4 amb emocionants actualitzacions. A partir d’avui, els jugadors podran gaudir d’una selecció d’aliments jueus a les cuines dels seus Sims, alhora que la icònica família Caliente rep una important actualització.

Amb aquestes noves incorporacions, els jugadors tindran l’oportunitat de conèixer la cultura jueva i explorar una cuina plena de tradició. Podran preparar dos clàssics plats jueus: Sopa de boletes de matzá i pa jalá. Aquesta actualització no només ofereix una experiència culinària única, sinó que també permet als jugadors explorar i celebrar parts importants de l’herència i la cuina jueves.

La incorporació de plats jueus als Sims 4 reflecteix el compromís d’EA i Maxis de crear un joc inclusiu que reflecteixi la diversitat cultural. Els jugadors ara poden experimentar i compartir la riquesa de la cultura jueva a través dels seus Sims, enriquint així l’experiència de joc i fomentant una major comprensió cultural.

A més, la família Caliente, coneguda pel seu esperit coquet i fogós, ha rebut una actualització en profunditat. Els jugadors podran endinsar-se en la vida escandalosa de les germanes Caliente, Nina i Dina, així com explorar la tradició que envolta aquests destacats personatges no jugables dels Sims. La família Caliente continua sent un element fonamental de la sèrie i continua proporcionant entreteniment tant als fans veterans com als nous arribats.

EA i Maxis demostren un cop més el seu compromís de mantenir viu el món dels Sims 4. Amb aquestes actualitzacions, els jugadors poden explorar noves cuines culturals i gaudir de la intriga i la diversió de la família Caliente.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.