Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 inclouen opcions de menjar jueu

EA i Maxis sorprenen els fans dels Sims 4 amb emocionants actualitzacions. A partir d’avui, els jugadors podran gaudir d’una selecció d’aliments jueus a les cuines dels seus Sims, alhora que la icònica família Caliente rep una important actualització.

Amb aquestes noves incorporacions, els jugadors tindran l’oportunitat de conèixer la cultura jueva i explorar una cuina plena de tradició. Podran preparar dos clàssics plats jueus: Sopa de boletes de matzá i pa jalá. Aquesta actualització no només ofereix una experiència culinària única, sinó que també permet als jugadors explorar i celebrar parts importants de l’herència i la cuina jueves.

La incorporació de plats jueus als Sims 4 reflecteix el compromís d’EA i Maxis de crear un joc inclusiu que reflecteixi la diversitat cultural. Els jugadors ara poden experimentar i compartir la riquesa de la cultura jueva a través dels seus Sims, enriquint així l’experiència de joc i fomentant una major comprensió cultural.

A més, la família Caliente, coneguda pel seu esperit coquet i fogós, ha rebut una actualització en profunditat. Els jugadors podran endinsar-se en la vida escandalosa de les germanes Caliente, Nina i Dina, així com explorar la tradició que envolta aquests destacats personatges no jugables dels Sims. La família Caliente continua sent un element fonamental de la sèrie i continua proporcionant entreteniment tant als fans veterans com als nous arribats.

EA i Maxis demostren un cop més el seu compromís de mantenir viu el món dels Sims 4. Amb aquestes actualitzacions, els jugadors poden explorar noves cuines culturals i gaudir de la intriga i la diversió de la família Caliente.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content