Nintendo

Puzzle Bobble Everybubble! arribarà en una setmana

Puzzle Bobble Everybubble! arribarà en una setmana

TAITO s’està preparant per llançar l’esperada entrada en la seva popular sèrie Puzzle Bobble / Bust-A-Move. Puzzle Bobble Everybubble! està programat per fer el seu debut el 23 de maig, tant en format digital com físic per a Nintendo Switch.

La darrera entrega d’aquesta estimada franquícia promet oferir la mateixa jugabilitat addictiva i caos de trencar bombolles que els fans han arribat a adorar. Amb visuals vibrants i enigmes captivadors, Puzzle Bobble Everybubble! té com a objectiu captivar jugadors de totes les edats.

Gran sorpresa Retro

Com a sorpresa pels fans nostàlgics, ININ Games ha anunciat que faran disponible per a descàrrega la versió original de SNES de Puzzle Bobble (coneguda com a Bust-A-Move als EUA) per separat en el moment del llançament. Amb un preu de 7,99 euros, això permet fins i tot als que hagin comprat l’edició en format físic reviure la màgia intemporal d’aquestes joies clàssiques.

La versió de SNES de Puzzle Bobble ofereix un viatge pel carrer dels records per als jugadors que aprecien els orígens de la franquícia. Amb un menú que mostra les opcions de jugabilitat familiars i nivells plens de colors que han resistit la prova del temps, els fans poden submergir-se en la nostàlgia d’aquest títol estimat.

Puzzle Bobble Everybubble! porta els jugadors en una emocionant aventura per restaurar la pau a les Illes de l’Arc de Sant Martí, que han estat envaïdes per bombolles. Ja sigui que emprenguis aquesta missió en solitari o t’ajuntis amb amics, et trobaràs amb enigmes desafiants i acció emocionant de trencar bombolles.

A més, Puzzle Bobble Everybubble!, introdueix un element competitiu que permet als jugadors enfrontar-se en batalles en línia contra oponents de tot el món. Les teves puntuacions i categoria es determinaran en funció dels resultats de les teves victòries i derrotes, oferint un incentiu per millorar les teves habilitats i ascendir en el rànquing.

Si ja tens present un amic en particular amb qui vols trencar bombolles, la funció de contrasenyes del joc et permetrà jugar en línia junts, sempre que tots dos hagueu configurat la contrasenya. No obstant això, és important destacar que el joc en línia requereix una subscripció de Nintendo Switch Online.

Des de Nou Joc, esperem oferir-vos una ressenya del joc el dia abans de la seva estrena!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.