Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

L’actualització Relics of Chaos arriba a Monster Sanctuary

Team17 Digital i moi rai games s’han unit per llançar una nova actualització per a Monster Sanctuary. L’actualització, titulada ‘Relics of Chaos’, introdueix un mode completament nou i una gran quantitat de funcionalitats. Disponible ara per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, aquesta actualització marca l’última incorporació al popular joc Monster Sanctuary, que es va llançar per primera vegada el 2020.

En el mode ‘Relics of Chaos’ de Monster Sanctuary, els jugadors s’embarcaran en una aventura èpica a través de 14 terres diferents per protegir l’equilibri delicat entre els monstres i la humanitat. Aquest mode introdueix les «Relics», un nou tipus d’equipament potent que atorga als guardianes de monstres habilitats millorades i efectes per ajudar-los en la seva missió de salvar el Monster Sanctuary. Tanmateix, val la pena destacar que alguns d’aquests objectes nous tenen els seus propis inconvenients, afegint un nivell addicional de presa de decisions estratègiques a l’experiència de joc.

Dins del mode ‘Relics of Chaos’, els jugadors poden descobrir un total de trenta-nou Relics supercàrregades, cadascuna d’elles oferint millores úniques. A més de les noves Relics, ‘Relics of Chaos’ també introdueix cinc habilitats noves per millorar encara més el joc. L’actualització també inclou millores generals i en el joc PvP, que ha estat una component vital i apreciada per la comunitat de Monster Sanctuary durant els dos darrers anys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.