Nintendo

TAITO i Meridiem Games anuncien TAITO Milestones 2

TAITO, la famosa companyia de jocs arcade, ha anunciat el llançament de TAITO Milestones 2, una nova col·lecció de 10 títols clàssics d’arcade per a Nintendo Switch. La selecció inclou una varietat de gèneres, des de jocs d’acció i plataformes fins a jocs de lluita i shoot ‘em ups. A més, tres dels jocs inclosos en aquesta col·lecció mai han estat llançats abans per a consoles fora del Japó. Meridiem Games serà l’encarregada de la versió física.

Entre els títols inclosos es troba el joc d’acció Kiki Kaikai, conegut per ser el germen d’una de les sagues més prolífiques de TAITO, així com altres jocs originals com Dino Rex, un joc de lluita prehistòric. La col·lecció també inclou títols com The NewZealand Story i Liquid Kids, amb un estil artístic colorit que és representatiu dels jocs d’acció i plataformes de TAITO.

Els aficionats als shoot ‘em ups podran gaudir de Gun Frontier, Metal Black i Darius II, tres títols carregats d’acció de desplaçament lateral. TAITO Milestones 2 és una col·lecció que combina una selecció de la biblioteca de joies de TAITO en un sol paquet que sens dubte farà les delícies de tots els amants dels jocs arcade.

TAITO Milestones 2 ja està disponible per a reserva en format físic per a Nintendo Switch i s’espera que es llanci el 31 d’agost de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.