Ordinador

Epic Games Store regala 3 grans jocs

Epic Games Store ha anunciat que està oferint tres jocs emocionants de manera gratuïta fins al dia 11 de maig. Els jocs que estan disponibles per a la descàrrega gratuïta són Against All Odds, Horizon Chase Turbo i Kao the Kangaroo.

Against All Odds és un joc d’estratègia en temps real en què els jugadors han de construir i gestionar la seva pròpia ciutat, mentre es defensen de les amenaces alienígenes. Horizon Chase Turbo és un joc de curses arcade que ofereix una experiència de joc molt divertida i intensa, mentre que Kao the Kangaroo és un joc de plataformes que segueix les aventures d’un cangur en un món màgic.

Aquests jocs estaran disponibles gratuïtament fins al dia 11 de maig, així que els jugadors que vulguin reclamar-los hauran de fer-ho abans que finalitzi la promoció. Epic Games Store ofereix regularment jocs gratuïts als seus usuaris, així que val la pena estar atents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content