Nintendo PlayStation Xbox

Space Gladiator ja disponible a les principals consoles

Anunciat farà només un parell de setmanes, el nou roguelite de Blobfish, Space Gladiators, ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Desenvolupat en col·laboració amb Seaven Studio, el joc se situa en el mateix univers que el popular títol de Blobsigh, Brotato.

A Space Gladiators, els jugadors han d’escapar del planeta Tartarus, lluitant contra mutants i criatures alienígenes armades amb una varietat d’armes, objectes i mascotes. El joc té controls precisos, el que fa que els reptes de plataformes i els enfrontaments de combat siguin una joia per als jugadors que puguin seguir el ritme de l’acció.

Com el seu predecessor, Space Gladiators és un joc per a un sol jugador en què els jugadors han de lluitar per la glòria contra tot pronòstic. El joc es desenvolupa en un món generat de manera aleatòria, el que significa que cada jugada és única. El jugador ha de satisfer una audiència alienígena voraç mentre intenta escapar.

Space Gladiators ja està disponible a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch per 14,99 euros. El joc també està disponible a Steam. Tanmateix, ara els jugadors de consola poden experimentar l’acció intensa i la jugabilitat d’aquest nou roguelite.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content