Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

LEGO 2K Drive explica el seu passi de temporada

2K i LEGO Group anuncien nous detalls sobre LEGO 2K Drive, el joc d’aventures de conducció que continuarà creixent després del seu llançament. Amb quatre temporades úniques del Passi de Conducció, els jugadors tindran l’oportunitat d’adquirir noves recompenses gratuïtes i de pagament, així com vehicles nous de fabricants d’automòbils populars.

El Passi de Conducció oferirà quatre temporades de contingut jugable i rejugable, cadascuna amb nous desafiaments i 100 nivells per jugar. La temporada 1 es llançarà al juny i estarà disponible de forma gratuïta per a tots els jugadors, amb la possibilitat de guanyar una gran quantitat de recompenses noves com ara pilots, adhesius, estils, sons i molt més. A més, durant el primer any es llançarà un bioma completament nou.

Passi prèmium

El Passi de Conducció Prèmium estarà disponible per a compra individual per a cada temporada, o com a part del ‘Passi de Conducció d’Any 1’, que inclou les versions prèmium de les temporades 1 a 4, el vehicle Pizza Al·lucinant i 550 monedes que es poden utilitzar a la botiga del joc, el Bazar Unkie. Cada temporada del Passi de Conducció Prèmium oferirà encara més recompenses, inclosos vehicles nous de fabricants d’automòbils populars com ara Dodge (Temporada 1), Nissan (Temporada 1) i més.

Un dels grans avantatges d’aquest joc és que les temporades del Passi de Conducció de LEGO 2K Drive no tenen límits de temps, el que permet als jugadors escollir i jugar cada temporada disponible al seu propi ritme. Si els jugadors decideixen actualitzar al Passi de Conducció Prèmium després d’haver estat jugant la versió gratuïta d’una temporada, desbloquejaran instantàniament totes les recompenses Prèmium que hagin obtingut en funció del seu nivell actual.

LEGO 2K Drive Edició Estàndard estarà disponible a tot el món el 19 de maig de 2023 per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i Epic Games Store.