Nintendo Ordinador PlayStation

Everdream Valley arriba a PlayStation i PC, aviat a Switch

Everdream Valley arriba a PlayStation i PC, aviat a Switch

Mooneaters, un estudi de desenvolupament de jocs independent de Olsztyn, Polònia, ha anunciat el seu últim llançament, Everdream Valley. El joc ja es troba disponible a PC, PlayStation 4 i PlayStation 5. També, s’espera que arribi a Nintendo Switch el 2 de juny.

Aquest joc d’aventures agrícoles combina l’agricultura i la màgia. Durant el dia, els jugadors restauraran la granja dels seus avis cultivant cultius, criant animals i ampliant el seu mas. A la nit, podran embarcar-se en somnis màgics en què encarnaran diferents criatures de la granja per completar desafiaments especials.

El joc ofereix una gran varietat de cultius i animals, amb cada animal que té una influència única en la granja. Els jugadors també podran entrenar el seu fidel company gos i fins i tot guanyar-se un gat útil. La màgia de la vall pren vida a la nit, oferint als jugadors minijocs i recompenses que afecten la seva granja l’endemà. A més de l’agricultura, els jugadors podran participar en diverses activitats com acampar, recollir insectes, pescar, cuinar i buscar tresors. Everdream Valley té com a objectiu proporcionar una experiència de joc relaxada i immersiva per als jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.