Nintendo Ordinador PlayStation

Everdream Valley arriba a PlayStation i PC, aviat a Switch

Mooneaters, un estudi de desenvolupament de jocs independent de Olsztyn, Polònia, ha anunciat el seu últim llançament, Everdream Valley. El joc ja es troba disponible a PC, PlayStation 4 i PlayStation 5. També, s’espera que arribi a Nintendo Switch el 2 de juny.

Aquest joc d’aventures agrícoles combina l’agricultura i la màgia. Durant el dia, els jugadors restauraran la granja dels seus avis cultivant cultius, criant animals i ampliant el seu mas. A la nit, podran embarcar-se en somnis màgics en què encarnaran diferents criatures de la granja per completar desafiaments especials.

El joc ofereix una gran varietat de cultius i animals, amb cada animal que té una influència única en la granja. Els jugadors també podran entrenar el seu fidel company gos i fins i tot guanyar-se un gat útil. La màgia de la vall pren vida a la nit, oferint als jugadors minijocs i recompenses que afecten la seva granja l’endemà. A més de l’agricultura, els jugadors podran participar en diverses activitats com acampar, recollir insectes, pescar, cuinar i buscar tresors. Everdream Valley té com a objectiu proporcionar una experiència de joc relaxada i immersiva per als jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content